Europa League

Dan Petrescu a stat cu ochii pe Bîrligea în duelul FCSB - RFS

Daniel Bîrligea a înscris în FCSB - RFS // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 27 septembrie 2024

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a vorbit despre primul meci disputat de FCSB în Europa League, victoria 4-1 cu RFS, dar și despre atacantul Daniel Bîrligea (24 de ani).

FCSB a câștigat primul meci din Europa League. Daniel Bîrligea, abia transferat de la CFR Cluj, a fost marcatorul primului gol. Celelalte reușite au fost ale lui Ștefănescu și Olaru, cel din urmă cu o dublă.

Dan Petrescu: „Bîrligea a debutat în Europa cu un gol”

„O victorie importantă pentru ei. Bîrligea a debutat în Europa cu un gol, este un jucător talentat. FCSB are un lot fantastic, de mult nu a mai avut un așa lot și este posibil să se descurce bine în Europa League. E clar că adversarul cu care au jucat nu era cel mai bun”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Datorită acestei victorii, FCSB ocupă pentru moment locul 2 în clasamentul din Europa League, însă mai are de disputat încă 7 meciuri. Acestea sunt cu FC Midtjylland (7 noiembrie, 19:45), Olympiacos (28 noiembrie, 22:00) și Manchester United (30 ianuarie, 22:00) pe Arena Națională, iar în deplasare le întâlnește pe PAOK (3 octombrie, 22:00), Rangers (24 octombrie, 22:00), Hoffenheim (12 decembrie, 19:45), Qarabag (23 ianuarie, 19:45).

Dan Petrescu, despre meciul cu UTA

Mâine e un meci important pentru ambele echipe, și UTA vrea o victorie. Chiar dacă am jucat bine, la fotbal contează rezultatul, sper la meciul asta să nu mai arătam așa bine și să câștigăm.

-Dan Petrescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.