Liga 1

Elias Charalambous a prefațat meciul cu Sepsi din Superligă: „Vom face rotații în echipă”

Articol de Alexandru Stanciu  —  sâmbătă, 28 septembrie 2024

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, a prefațat meciul cu Sepsi din etapa #11 a Superligii (duminică, ora 21:30) și a anunțat schimbări în primul 11.

FCSB vine după victoria din prima etapă din Europa League, 4-1 cu RFS.

VIDEO. Elias Charalambous: „Vom face rotații, nu contează cine e în primul 11”

„Înapoi în campionat, înfruntăm Sepsi, o echipă tare, dar vom face tot posibilul să câștigăm cele 3 puncte. După jocul bun din Europa, trebuie să continuăm cu o victorie în campionat.

Facem rotații mâine, e ceva logic și normal, lotul e numeros, nu contează cine joacă, primul 11 nu contează prea mult, toți care joacă trebuie să o facă bine. Vom vedea mâine cine va fi odihnit.

Chiricheș a jucat fantastic, o să repet de fiecare dată, vorbesc cu mare respect despre el, a jucat atâția ani, are atitudine, a fost lider în ultimul meci, și-a arătat calitatea și sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în viitor.

Șut a jucat fundaș central cu Petrolul, nu se știe niciodată unde ai nevoie de un jucător, e bine că au abilități de a juca în diferite poziții. De ce nu, Chiricheș poate juca mijlocaș central dacă e nevoie.

Cel mai important meci e cel de mâine, eu sunt cel care își asumă responsabilitatea. Contează meciul cu Sepsi, abia apoi cel din Europa. Trebuie să câștigăm puncte, mâine e foarte important să le obținem pe toate 3.

Bîrligea știe campionatul, cultura, mentalitatea României, e foarte important pentru mine că a marcat și că a făcut un joc bun, îl va ajuta pe viitor.

Responsabilitatea mea e să câștigăm meciurile din campionat, iar eu și băieții din stafful meu vom da totul ca să găsim soluții”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.