Stranieri

Olimpiu Moruțan revine pe teren după 6 luni! Vești bune pentru Mircea Lucescu

Olimpiu Moruțan, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 28 septembrie 2024

Așteptarea e aproape de final pentru Olimpiu Moruțan (25 de ani). Mijlocașul celor de la Pisa este aproape de revenirea pe teren după accidentarea suferită în luna aprilie, atunci când evolua pentru Ankaragucu, formație din Turcia.

Pisa, noua formație a internaționalului român, îl așteaptă cu brațele deschise pe Moruțan, cel care un apucat să redebuteze pentru formația din Serie B. Potrivit presei din Italia, Moruțan se află în faza finală a perioadei de recuperare și este așteptat la echipă în luna octombrie, atunci când ar urma să reia antrenamentele.

Olimpiu Moruțan, gata de revenirea pe teren

Fostul mijlocaș al FCSB-ului a avut parte de una dintre cele mai complicate perioade din viața sa. Aflat în formă, acesta și-a rupt tendonul lui Ahile în luna aprilie și a ratat inclusiv Campionatul European din Germania, acolo unde urma să fie convocat de Edi Iordănescu, fostul selecționer.

La aproape 6 luni de la acel eveniment nefericit, Moruțan este foarte aproape de revenirea pe teren. Fotbalistul se află în acest moment la o clinică medicală din Bologna și ar urma să fie reintegrat în circuitul echipei din luna octombrie.

„Au sosit veștile bune despre starea lui Olimpiu Moruțan. Jucătorul se află într-o clinică de reabilitare din Bologna pentru ultima etapă a recuperării sale, care decurge bine. Obiectivul celor de la Pisa este să-l primească în echipă în cursul lunii octombrie, pentru a fi disponibil până în decembrie și pe deplin pregătit pentru returul campionatului”, scriu cei de la pianetaserieb.it.

Pisa l-a împrumutat pe Moruțan de la Galatasaray. Acest împrumut este valabil până în vara lui 2025. Italieni au păstrat și o opțiune de cumpărare pentru Moruțan.

Pisa și-a propus promovarea în Serie A în acest sezon, iar începutul de campionat este promițător. Se află pe primul loc, cu 16 puncte după primele 6 etape.

3 milioane de euroe cota lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.