Liga 1

Sepsi i-a pus gând rău lui FCSB: „I-am studiat, să nu se vadă cu punctele în buzunar!” » De când n-au mai câștigat covăsnenii în fața campioanei

Sepsi n-a mai învins FCSB din 2021 / FOTO: Bogdan Bălaș (Gazeta Sporturilor)

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 28 septembrie 2024

Valentin Suciu, tehnicianul lui Sepsi, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, partida cu FCSB de duminică seara, contând pentru etapa #11 a campionatului. Antrenorul covăsnenilor așteaptă o tresărire de orgoliu din partea elevilor săi, aflați momentan pe locul 11 în Superligă.

Confirmat în funcție după plecarea lui Bernd Storck, Valentin Suciu are la orizont o misiune complicată în fața roș-albaștrilor ahtiați după puncte. Omul de pe banca lui Sepsi a mărturisit că și-a studiat adversara până la cele mai mici detalii și că așteaptă un rezultat pe măsură din confruntarea de duminică (ora 21:30).

Valentin Suciu, încrezător înaintea duelului de „foc” cu FCSB: „I-am studiat, sperăm să punem în aplicare tot ce am lucrat”

„FCSB vine după o victorie mare în Europa, o felicităm pe această cale. Au un moral bun, dar asta nu înseamnă că se pot vedea deja cu punctele în buzunar. Și noi ne dorim cele trei puncte, care cântăresc foarte mult, mai ales pe teren propriu.

I-am studiat și sperăm să punem în aplicare tot ceea ce am lucrat. Capacitate avem, trebuie să se vadă o altă față, să fie mai multă unitate, mai multă dezinvoltură, mai mult curaj pentru a lua cele trei puncte.

Am învățat ceea ce aveam de învățat după ultimul meci (n.r. 1-2 vs. Farul) și sper să nu mai repetăm aceleași greșeli. E primul joc în care putem să demonstrăm că a fost un duș rece și să nu mai repetăm greșelile din trecut.

Ne-am pregătit bine, am pus la punct unele aspecte. Aștept să vedem cât de bine am înțeles aceste lucruri și sper să le și punem în practică. Din păcate, Bogdan Oteliță e accidentat, se pare că este o accidentare mai gravă, îl avem și pe Gabriel Debeljuh cu probleme, nu știu dacă la ora jocului va putea evolua. În rest, ceilalți jucători sunt OK”, a punctat Valentin Suciu.

Denis Haruț se reîntâlnește cu FCSB: „Au jucători de calitate, sunt o forță!”

Denis Haruț, fundașul venit în Covasna tocmai de la FCSB, a prefațat la rândul său confruntarea cu campioana în exercițiu:

„Avem în față un meci cu echipa campioană, cei de acolo au arătat că sunt o echipă bună în ultimul meci (n.r. cu RFS, 4-1). Sper să ne impunem, să ne facem jocul care trebuie.

FCSB este o forță! În general, nu neapărat într-un compartiment anume. Au jucători de calitate, dar asta nu ne interesează pe noi. Dacă vom juca la potențialul nostru, totul va fi bine, sunt optimist Vrem ca Sepsi să redevină ce a fost înainte, pentru că am avut câteva rezultate negative. Ne dorim să ajungem din nou acolo sus”, a spus stoperul care și-a adjudecat titlul alături de FCSB în sezonul trecut.

Sepsi n-a mai bătut-o pe FCSB de trei ani!

Sepsi OSK şi FCSB s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 22 de ori, de două ori au câştigat covăsnenii, de 13 ori s-au impus bucureştenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate. Ultima victorie reuşită de gruparea din Sfântu Gheorghe: 25 aprilie 2021, FCSB-Sepsi 1-2. Întâiul succes din contul covăsnenilor s-a înregistrat pe 5 decembrie 2018, Sepsi OSK-FCSB 4-2 (antrenori Eugen Neagoe / Nicolae Dică).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.