Campionate

Nemaivăzut în istoria Premier League » Primul fotbalist care marchează PATRU goluri într-o primă repriză

+11 Foto
Cole Palmer, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 28 septembrie 2024

Cole Palmer (22 de ani) scrie istorie la Chelsea! Atacantul a făcut unul dintre cele mai mari meciuri din carieră. Acesta a marcat 4 goluri într-o singură repriză, în meciul pe care Chelsea îl joacă la această oră cu Brighton, pe teren propriu. La pauză, trupa lui Maresca conduce cu 4-2.

Palmer este de departe cel mai reușit transfer pe care l-a făcut Chelsea în ultimii ani. Venit de la Manchester City în sezonul trecut, fotbalistul și-a pus imediat amprenta asupra jocului trupei lui Enzo Maresca. Iar ceea ce a realizat în această după-amiază a intrat direct în istorie.

La pauză, Chelsea o conduce pe teren propriu pe Brighton, scor 4-2. Toate golurile gazdelor au fost marcate de același jucător! Cole Palmer a devenit primul jucător din istoria Premier League care a marcat 4 goluri în prima repriză a unui meci din acest campionat.

Cole Palmer, SHOW total în Chelsea - Brighton

Mai mult decât atât, niciun jucător din istoria lui Chelsea n-a înscris mai multe hattrick-uri în Premier League decât Cole Palmer. Are doar 39 de meciuri în Premier League pentru Chelsea!

Palmer a debutat pentru Chelsea în septembrie 2023. În decurs de un an de zile, a contribuit la 43 de goluri pentru Chelsea. Niciun alt jucător din Premier League nu a reușit o astfel de performanță. Este urmat de Erling Haaland (39) și Ollie Watkins (34).

Chelsea are parte de un duel cu adevărat nebun în fața lui Brighton. Oaspeții au deschis scorul în minutul 7, prin Georginio Rutter. Show-ul a început în minutul 21. Nicolas Jackson l-a găsit perfect la marginea careului pe Palmer, care l-a executat pe Bart Vertbruggen după ce l-a văzut ieșit.

6 minute mai târziu, același Palmer a plasat mingea perfect în colțul stâng. Hattrick-ul a fost realizat în decurs de doar 10 minute! Palmer a înscris o frumusețe de gol direct din lovitură liberă. Oaspeții au replicat prin Baleba, cel care a redus din diferență în minutul 34.

80 de milioane de euroe cota lui Cole Palmer, potrivit Transfermarkt

Palmer și-a încheiat prestația de vis din prima repriză cu cel de-al patrulea gol! În minutul 41, Jadon Sancho l-a găsit bine în careu, iar acesta a expediat un șut puternic, fără speranțe pentru portarul lui Brighton.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.