Liga 1

Andrei Nicolescu a intrat în direct și a anunțat un transfer la Dinamo: „Încercăm să vă facem o surpriză mâine”

Andrei Nicolescu

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 28 septembrie 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a făcut un anunț important pentru suporterii „câinilor”. Imediat după remiza cu FC Botoșani, oficialul dinamoviștilor a explicat faptul că speră ca mâine să fie prezentat un nou jucător.

Anunțul administratorului special vine în contextul în care Zeljko Kopic (47 de ani) a declarat în nenumărate rânduri că așteaptă în continuare transferuri. „Câinii” se confruntă cu mari probleme de lot.

Hakim Abdallah, Antonio Bordușanu, Josue Homawoo, Kennedy Boateng și Andrei Florescu sunt accidentați. În plus, la meciul cu Botoșani s-au accidentat inclusiv Maxime Sivis și Astrit Selmani, iar lotul a devenit extrem de subțire din punct de vedere numeric.

Andrei Nicolescu, după Dinamo - Botoșani 2-2: „Suntem un pic în alertă”

Conducătorul dinamoviștilor a oferit prima reacție după remiza înregistrată de echipa lui împotriva celor de la FC Botoșani de vineri, de pe Arcul de Triumf. Dinamo a condus cu 2-0, însă a fost egalată pe final.

„Am făcut niște greșeli individuale la goluri, care au venit din nimic. Mai ales după 2-0, inacceptabil ca o echipă care joacă acasă, în minutul 75, să nu poată țină de rezultat. Dar este un proces prin care trecem pentru a ajunge la nivelul la care Dinamo trebuie să ajungă.

Sunt frustrat din cauza rezultatului, de piederea celor două puncte, ne doream să fim foarte aproape de lider. Aceste puncte erau mai ușor de obținut. În ceea ce privește viitorul, credeți-mă că noi toți, în cadrul clubului. suntem conștienți că pentru un echilibru al lotului avem nevoie de încă ceva ca să vină acolo să ne ajute.

Vrem să facem alegerile cele mai corecte, care să ne ajute pe termen scurt, mediu și lung. Știu că suporterul dinamovist și-ar fi dorit repede-repede transferuri și comparabile la nivel de salarii și faimă cu ce se întâmplă cu piața din România la cluburile acestea care ne sunt rivale teoretic.

Vrem să facem fiecare pas corect, să nu ne aruncăm și să putem să construim ceva logic, să nu fie haotic. Încercăm să vă facem o surpriză mâine, să vedem. Ce va fi, va fi oficial, n-o să spun nimic.

Suntem un pic în alertă. Sper ca mâine să avem un anunț și sper să fie din ce în ce mai bine în sensul în care să putem avea opțiuni mai multe”, a explicat Andrei Nicolescu, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”.

Cel mai probabil, este vorba despre un atacant sau un fundaș central, posturile vizate de dinamoviști în ultima perioadă.

Andrei Nicolescu, despre incidentul regretabil de la finalul partidei: „Un gest inconștient”

+20 Foto
Scaun aruncat spre asistent în Dinamo - Botoșani // foto: Cristi Preda (GSP)

Nicolescu a comentat inclusiv incidentul revoltător de la finalul partidei, atunci când o persoană a aruncat cu un scaun în direcția tușierului: „Noi am luat camerele de supraveghere din toate unghiurile să putem să-l identificăm.

Le vom preda organelor abilitate. Este un gest inconștient și unic în sensul negativ, nu poate fi identificat cu suporterii lui Dinamo. Noi am luat toate măsurile, peste tot a fost un spirit foarte bun în tribună și nicio manifestare n-a dus într-o zonă în care să fim culpabili”, a explicat Nicolescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.