Liga 1

Mircea Rednic a lipsit de la CFR Cluj – UTA 1-3, însă un jucător i-a lăudat tactica: „M-a ajutat foarte mult”

Mircea Rednic

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 28 septembrie 2024

Mircea Rednic nu a fost prezent la meciul CFR Cluj – UTA 1-3. Antrenorul „Bătrânei Doamne” nu a participat automat nici la conferința de presă de la finalul partidei.

„Puriul” a luat decizia să se protejeze, în contextul în care a fost nevoit să se interneze la spital după meciul cu Poli Iași (0-0) din etapa trecută. Tehnicianul a resimțit dureri în piept pentru a doua oară în ultimii 2 ani. În august 2023 i-au fost montate trei stenturi.

Mircea Rednic, absent de la CFR Cluj - UTA

Rednic a făcut deplasarea la Cluj și a fost văzut la hotelul unde a fost cazată UTA, potrivit sport.ro. Antrenorul secund Sorin Rădoi i-a condus pe arădeni în victoria cu CFR Cluj, însă Rednic și-a pus amprenta la pregătirea meciului.

Acesta este meritul lui nea Mircea Rednic, el a ales jucătorii și suntem foarte fericiți. Trebuie să rămânem echilibrați. Din păcate, așa este în fotbal, fie că pierzi sau câștigi, vine o nouă etapă și n-avem timp să ne bucurăm. Noi jucăm vineri iar, mâine avem antrenament. Sper să revină și nea Mircea meciul viitor. Sunt destul de mari emoțiile, dar eu sunt tânăr și am lângă mine un om de la care am foarte multe de învățat

- Sorin Rădoi, antrenor secund UTA

Valentin Costache a lăudat strategia lui Mircea Rednic

În absența „Puriului”, marcatorul golului de 1-0, Valentin Costache, a subliniat că tactica lui Mircea Rednic l-a făcut să puncteze împotriva fostei sale echipe, CFR Cluj. Costache s-a bucurat că a fost folosit pe postul de atacant în locul celui de extremă.

„A fost un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. Tactica pe care am avut-o m-a ajutat foarte mult. Am fost mai proaspăt. Mă bucur pentru mine, mi-am ajutat echipa, nu am mai marcat de ceva vreme. Mă bucur pentru fanii noștri pe care i-am supărat în ultima perioadă.

Mi-a plăcut tactica, că am jucat atacant, mi-a permis să fiu mai proaspăt. M-am simțit foarte bine aici, am câștigat 5 titluri, m-am simțit că acasă. Normal că a fost o motivație suplimentară”, a declarat Valentin Costache, la emisiunea Digi Sport Special.  

La finalul partidei, inclusiv portarul Robert Popa și-a exprimat bucuria pentru succesul arădenilor: „Aveam nevoie de această victorie. Victoriile aduc victorii. Toate oportunitățile pe care ni le-am creat în trecut față de FCSB și Hermannstadt, astăzi s-au transformat în eficiență”.

Clasamentul la zi al Ligii 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.