Liga 1

Până și căpitanul Oțelului se teme de Dorinel Munteanu: „Noi trebuie să facem ce spune!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  duminică, 29 septembrie 2024

Juri Cisotti (31 de ani), căpitanul Oțelului, a comentat remiza albă din Giulești dintre echipa sa și Rapid și a vorbit despre antrenorul său, Dorinel Munteanu.

Trupa lui Marius Șumudică rămâne fără victorie pe teren propriu, în timp ce gălățenii au rămas singura echipă neînvinsă în acest sezon.

Juri Cisotti se teme și el de Dorinel Munteanu: „Noi trebuie să facem ce spune!”

Suntem o echipă tare, a fost important că am început sezonul având ca bază jucătorii de anul trecut și știm cu toții ce vrea antrenorul de la noi. Stăm foarte bine pe faza defensivă, trebuie să mai lucrăm la cea ofensivă.

Ne întoarcem la Galați cu un punct, mai bine decât fără, am avut o ocazie în repriza a doua pe care o puteam gestiona mai bine, dar mergem înainte.

Am fost foarte pozitiv înaintea meciului, echipa e pregătită foarte bine, atmosfera aici e foarte bună, nu e simplu deloc. Cred că avem rezultate destul de bune, echipa poate face și mai bine. Aici mereu atmosfera e foarte bună, dar suntem profesioniști și suntem concentrați pe joc, nu ne interesează atmosfera”, a declarat Juri Cisotti la conferința de presă de după meci.

Întrebat dacă se teme și el de Dorinel Munteanu, Cisotti a răspuns clar: „Normal! E antrenorul, noi facem ce spune!”.

Căpitanul Oțelului a vorbit și despre accidentarea colegului său, Cristian Chira: „Nu știu ce s-a întâmplat, sper să revină repede, e un fotbalist foarte bun, un copil educat”.

Dorinel Munteanu: „Nu știu cum s-a accidentat Chira, am informații că e foarte grav”

„Nu știu cum s-a accidentat Chira, am informații că e foarte grav. Îmi pare rău pentru el, e un băiat tânăr care nu face niciun compromis. Vrea să facă performanță. I-am zis că e băiatul meu și că îl voi susține până la capăt. Sunt supărat pentru că s-a accidentat”, a declarat Dorinel Munteanu după meci.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.