Liga 1

Dorinel Munteanu s-a „aprins” în conferință: „Ați sărit calul! Altă întrebare”

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache, Valentin David (video), Alexandru Stanciu  —  duminică, 29 septembrie 2024

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, a răbufnit după remiza cu Rapid, scor 0-0. Tehnicianul gălățenilor a fost acuzat din nou că ar fi fost agresiv cu un jucător, la doar o săptămână după episodul cu David Maftei.

Trupa lui Marius Șumudică rămâne fără victorie pe teren propriu, în timp ce gălățenii au rămas singura echipă neînvinsă în acest sezon.

VIDEO. Dorinel Munteanu a răbufnit la adresa presei după remiza cu Rapid: „Refuz să mai răspund! Ați sărit calul foarte mult, ați exagerat toată săptămâna”

Un jurnalist prezent la conferința de presă i-a reproșat lui Dorinel Munteanu faptul că l-ar fi tras de guler pe Chira, jucătorul care s-a accidentat grav ulterior, și l-a întrebat pe tehnician dacă acest comportament nu-i afectează pe jucători.

Dorinel a răbufnit apoi și a cerut să i se pună alte întrebări: „Iar am tras, iar am ștrangulat, iar am făcut. Hai să nu mai exagerăm, ați exagerat destul toată săptămâna. L-am chemat (n.r. pe Chira) pentru că nu a stat bine în teren, cred că ați sărit calul foarte mult din nou. Nu este nicio duritate, poate voi o considerați așa. Să-i transmiți unui jucător să respecte ce i-ai cerut nu este nicio duritate. Refuz să mai răspund la aceste întrebări! Altă întrebare!”.

Dorinel Munteanu a anunțat obiectivul Oțelului: „Trebuie să ne calificăm în play-off”

„Ne-am așteptat la un joc greu, cu o echipă care are un nou antrenor, un nou obiectiv, cu jucători care au un randament mai bun odată cu venirea noului antrenor.

Am pierdut 2 puncte, consider că meritam să câștigăm, am dominat partida, chiar dacă în prima repriză au avut câteva șuturi pe care portarul nostru le-a scos. A doua repriză am dominat-o clar, dar n-am reușit să marcăm, trebuie să fim mulțumiți cu un punct.

Totul e umbrit de accidentarea jucătorului nostru, este destul de gravă. Sperăm să se refacă cât mai repede să revină pe teren, e un jucător talentat care și-a dorit foarte mult să joace aici, dar asta e viața de jucător.

În curtea noastră se muncește foarte serios, în ciuda faptului că au fost foarte multe critici la adresa mea personal, jucătorii o demonstrează pe teren. Ei sunt principalii actori. Trebuia să câștigăm.

Mă uit la evoluția echipei mele, au mai fost jocuri pe care trebuia să le câștigăm, poate eram în altă situație în acest moment. Ne continuăm drumul și obiectivul stabilit de la început, de a ajunge în play-off. Ne-am propus acest obiectiv după un an în Superliga, am fost foarte aproape anul trecut de play-off. Anul ăsta suntem obligați să ne calificăm pentru suporterii noștri, pentru orașul Galați.

Secretul constă în seriozitate, disciplina, munca, respectul. Orice jucător știe asta când vine la mine. Nu sunt forțate, cine nu se încadrează pleacă. Jucătorii mei n-au avut niciodată probleme din acest punct de vedere”, a declarat Dorinel Munteanu la conferința de presă de după meciul cu Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.