Liga 1

Viorel Moldovan a comentat reacția lui Dan Șucu de la meciul cu Oțelul: „De ce să nu aibă răbdare? Ce poate să facă?”

Articol de Marius Mărgărit, Valentin David (video), Alexandru Stanciu  —  duminică, 29 septembrie 2024

Viorel Moldovan, președintele Rapidului, a vorbit despre reacția lui Dan Șucu de la remiza de pe Giulești cu Oțelul, scor 0-0.

Finanțatorul Rapidului a fost surprins îngândurat de fotoreporterii GSP. La pauză a mers la Mircea Lucescu pentru a-și spune oful. Cei doi au discutat minute bune, avându-l în preajmă și pe Mihai Stoichiță.

+16 Foto
Dan Șucu, în Rapid - Oțelul Galați, foto: Ionuț Iordache

VIDEO. Viorel Moldovan a comentat reacția lui Dan Șucu de la meciul cu Oțelul: „De ce să nu aibă răbdare? Ce poate să facă?”

„Același egal ca de fiecare dată, e un punct pe care trebuie să-l apreciem. Am întâlnit un adversar foarte bun, ne-au pus în dificultate, cred că este un rezultat echitabil. Ne dorim de foarte mult timp să câștigăm și noi primul meci în acest sezon pe Giulești. Au fost momente foarte bune ale echipei noastre, dar trebuie să aducem mai mult impact fizic în anumite situații.

Nu am discutat cu domnul Șucu după meci. De ce să nu aibă răbdare? E fotbal, până la urmă ce poate să facă?

Sunt aspecte pozitive faptul că am avut trei underi în echipa de start, ceea ce e foarte important pentru viitorul Rapidului. Au avut o prestație foarte bună, un alt aspect pozitiv este că nu am primit gol. Astăzi am reușit să ținem poarta intactă, trebuie să fie un punct de plecare.

Nu vreau să vorbesc despre Lennon, s-a speculat foarte mult oricum în acest sens (n.r. lipsa pregătirii fizice a jucătorilor Rapidului), până la urmă sunt problemele noastre și trebuie să progresăm. Ce a fost înainte a fost, nu are rost să mai discutăm, trebuie să ne concentrăm pe situația actuală.

Ținând cont de cum am început acest sezon, publicul a fost mereu alături de noi. Suntem frustrați, vrem să oferim altceva, să ridicăm nivelul, dar în momentul de față atât se poate, sper să creștem în joc.

Echipa are nevoie de timp, antrenorul are nevoie de timp, trebuie omogenizată echipa, trebuie să se creeze relații de joc, tot timpul au fost plecări și sosiri la Rapid în ultimii 3-4 ani, lucrurile ar trebui să se stabilizeze. Nu poți să vinzi jucători și să aduci alții. Echipa asta nu are un nucleu de bază, nu poți construi o echipă competitivă.

Din păcate nu avem acest nucleu, este mult de muncă, avem încredere în Marius Șumudică, toată lumea îl susține. Trebuie să avansăm și să ne îmbunătățim jocul și să creștem din punct de vedere calitativ. Patronul este alături de noi, ne susține, dar el știe pentru cât timp”, a declarat Viorel Moldovan, la finalul meciului cu Oțelul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.