Liga 1

Fostul atacant de la Rapid a izbucnit în direct: „Nu a arătat nimic! Mă îngrijorează”

Rapid - Oțelul Galați, foto: Eduard Vînătoru

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 29 septembrie 2024

Ovidiu Herea (39 de ani), fostul atacant de la Rapid, a criticat jocul prestat de giuleșteni în fața Oțelului Galați. Trupa lui Marius Șumudică (53 de ani) a obținut o remiză albă și a rămas fără succes pe teren propriu în acest sezon.

Herea a fost dezamăgit de prestația Rapidului de sâmbătă seara. Oțelul a făcut o partidă în solidă și putea pleca cu toate punctele de la București. În urma acestui rezultat, Rapid se află pe locul 9, cu 13 puncte acumulate după primele 11 etape.

Ovidiu Herea, analiză dură: „Oțelul a controlat meciul”

„Rapid a arătat foarte rău. În primul sfert de oră, Rapid nu știu dacă a trecut de centrul terenului. În trecut, ca adversar, când veneai la Rapid, dacă treceai de primul sfert de oră era ok. Galațiul a fost echipa care a controlat în seara asta, care a știut ce are de făcut. Rapid, din păcate, nu a arătat nimic.

Mă îngrijorează că nu are ocazii de a marca, sunt foarte puține apariții în careu, nu aduce oameni la finalizare, nu neapărat posesia. În seara asta, Rapid nu a avut nici ocazii, nici posesie”, a declarat Ovidiu Herea, la Prima Sport.

Ovidiu Herea

Giuleștenii nu se regăsesc în acest sezon. Rapid nu a obținut nicio victorie pe teren propriu, în 5 meciuri. 4 rezultate de egalitate și un eșec are Rapid în acest sezon pe teren propriu. Pentru Rapid urmează duelul din deplasare cu FC Botoșani, programat pe 6 octombrie.

De cealaltă parte, Oțelul primește vizita Universității Craiova, într-un duel programat pe 5 octombrie.

Sunt aspecte pozitive faptul că am avut trei underi în echipa de start, ceea ce e foarte important pentru viitorul Rapidului. Au avut o prestație foarte bună, un alt aspect pozitiv este că nu am primit gol. Astăzi am reușit să ținem poarta intactă, trebuie să fie un punct de plecare.

- Viorel Moldovan, președinte Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.