Liga 1

Fostul campion cu Rapid trage un semnal de alarmă: „Asta lipsește. E marea problemă!” » Mesaj direct pentru Șucu

+45 Foto
Rapid - Oțelul, foto: Eduard Vînătoru

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 29 septembrie 2024

Cristi Dulca, fost campion cu Rapid, a analizat pentru Gazeta Sporturilor prestația giuleștenilor din meciul cu Oțelul, 0-0, din etapa a 11-a din Superligă. Fostul fundaș spune că echipa alb-vișinie suferă pentru că nu are un marcator.

Giuleștenii continuă seceta pe propriul teren. Echipa lui Marius Șumudică are două victorii în acest sezon, dar ambele în deplasare. Iar Cristi Dulca, unul dintre jucătorii importanți din istoria recentă a Rapidului, spune că e un minus că echipa nu câștiga acasă. Și consideră că marea problemă e lipsa unui marcator.

Concluzii după Rapid – Oțelul: „Marea problemă e că echipa nu are un marcator”

„E păcat că Rapid nu a reușit să câștige. Eu zic că merita. Dar să ne uităm și cu cine a jucat. Oțelul e o echipă puternică și bine organizată. Face un efort foarte mare. Nu e ușor să joci cu Oțelul. Am văzut că și în minutul 90 făcea presing. Până la urmă, e bine și că nu a pierdut și că a acumulat un punct. Și uitați, e primul meci din acest sezon în care nu a luat gol. Dar e păcat că nu a câștigat acasă. Asta vor fanii. Dar după ce va câștiga primul meci pe Giulești, sunt sigur că va fi altceva.

Ca joc, parcă e un blocaj la Rapid. Nu poate să înscrie. Aici e marea problemă! Și aseară, echipa a construit, a dus jocul spre poarta Oțelului și a avut ocazii, dar nu a înscris. Echipa nu marchează și asta e marea problemă.

Când nu merge treaba, căutăm scuze. Eu mereu am zis că Rrahmani s-a adaptat foarte bine în România și la Rapid. El a marcat din primele meciuri. Iar deocamdată nu văd la Rapid un jucător de talia lui. Echipa duce mingea în fața porții, dar acolo nu e un om de gol. Asta trebuie să găsească Rapid.

În rest, e prea devreme să vorbim. Sunt doar câteva meciuri cu Șumi pe bancă. E greu de spus că echipa arată rău sau bine. Abia din iarnă se poate face o analiză, după ce se vor mai face transferuri și după ce Șumudică face pregătirea de iarnă. Domnul Șucu ar trebui să aibă răbdare cu Șumudică. Cum a avut cu alții, să aibă și cu el”, a spus Cristi Dulca pentru Gazeta Sporturilor.

3 goluria marcat Rareș Pop, cel mai bun marcator al echipei. E urmat de Braun și Petrila, cu câte două.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.