Liga 1

Postul lui Dan Petrescu e în pericol » Ce a răspuns Balaj, când a fost întrebat de soarta antrenorului

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 29 septembrie 2024

Cristi Balaj (53 de ani), președintele CFR-ului, a intrat în direct a doua zi după eșecul suferit cu UTA, scor 1-3. Acesta nu și-a explicat înfrângerea și i-a transmis un avertisment indirect lui Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul echipei.

Suporterii CFR-ului i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, iar Balaj a explicat faptul că toată lumea ar trebui să plece din cauza evoluțiilor din ultima perioadă. CFR se află pe locul 6 în Superliga, cu 15 puncte după 10 etape.

Cristi Balaj, descumpănit: „A fost dureros”

UTA Arad a obținut un succes convingător și surprinzător la Cluj, iar Balaj a criticat evoluțiile jucătorilor. Aceștia au comis o serie de erori care au costat-o punctele pe vicecampioana României.

„Nu înțeleg ce s-a întâmplat. E dureros. Nu meritam să câștigăm cu UTA Arad, ăsta e adevărul. Nu putem decât să le asigurăm cele mai bune condiții jucătorilor, să le plătim salariile și să-i susținem. Când jucătorii greșesc le spunem, nu meritam să câștigăm, nu are sens să ne păcălim.

Nu găsesc nicio scuză, n-avem niciun argument în afara faptului că avem jucători care ne-au lipsit, dar atitudinea per total a lăsat de dorit. Pe Popa (n.r. - portarul) l-am dorit încă de când era la Voluntari. Referințele erau excelente.

Am o dezamăgire generală în ultimele partide, au fost greșeli personale făcute de unii jucători în ultimele partide”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Întrebat dacă postul lui Dan Petrescu este în pericol, Cristi Balaj a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări: „Ar trebui să plecăm toți acasă, nu doar Dan Petrescu. Toți suntem răspunzători, suntem obișnuiți cu performanța. Principalul vinovat de fiecare dată când apar rezultatele negative este antrenorul.

Cristi Balaj

Este greu să faci schimbări la jucători în afara perioadei de transferuri. Nu putem decât să muncim, să încercăm să obținem maximum în această perioadă. Jucătorii să fie bărbați și să se uite unii în ochii celorlalți.

Să realizeze ce au făcut greșit în ultimele partide, iar noi încercăm să găsim soluții în perioada de iarnă și să aducem jucători pe pozițiile pe care antrenorul are nevoie.

N-am vorbit cu Dan Petrescu după meci, la supărare sau cald nu vorbim sau nu luăm decizii. Un antrenor este menținut indiferent de clubul la care antrenează de rezultate, dar nu s-a discutat în acest moment de o eventuală demitere a lui Dan Petrescu”, a adăugat Cristi Balaj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.