Liga 1

Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat

+45 Foto
Florin Prunea a rămas șocat de declarațiile de aseară ale lui Dorinel Munteanu, care preciza că nu este prieten cu niciun component al „Generației de Aur” / FOTO: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  duminică, 29 septembrie 2024

Florin Prunea a rămas șocat de declarațiile de aseară ale lui Dorinel Munteanu, care preciza că nu este prieten cu niciun component al „Generației de Aur”.

Dorinel Munteanu a precizat aceste lucruri după remiza Oțelului cu Rapid, scor 0-0.

Florin Prunea, siderat de declarația lui Dorinel Munteanu: „Nu vreau să mă cert cu el public!”

„Am văzut declarația lui. Greșește când spune că nu a fost prieten cu absolut niciunul din Generația de Aur. Cu nimeni, absolut nimeni? Eu l-am considerat și-l consider prieten. Am petrecut într-un an, în 1994, mai multe zile alături de el decât alături de familie. 

Eu credeam că mi-e prieten. Nu vreau să mă cert cu el public, o să-l sun în privat și o să-l întreb de ce a spus asta.

Noi așa am fost educați, să spunem lucrurilor pe nume. De aceea suntem noi aici, prin studio. Îl consider prietenul meu. Am fost colegi la națională, am fost colegi la Dinamo, soțiile noastre au fost prietene foarte bune, el știe foarte bine asta.

A fost o săptămână grea pentru el, dar el nu ne poate impune nouă, nici mie, nici lui Ilie Dumitrescu, ce să spunem”, a declarat Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Dorinel Munteanu: „O să mă rog la Dumnezeu să le dea înțelepciune și să nu își mai dea cu părerea”

Nu știu de ce interesează pe foarte multă lume ce se întâmplă în curtea mea. Toată tevatura a fost creată de niște analiști care și-au spus părerea. Voi vedea ce pedeapsa o să iau, dacă merit acest lucru. Sunt puțini oameni care pot să mă înțeleagă, indiferent câtă experiență au în televiziune, inclusiv foști fotbaliști.

O să mă rog la Dumnezeu să le dea înțelepciune și să nu își mai dea cu părerea. Sper să le dea Dumnezeu sănătate! Băieții mei nu sunt de acord cu ce se spune, se simt foarte bine. Am o atmosfera bună pentru performanță. Îmi mai sare și mie țandăra! Eu le doresc colegilor mei de generație cât mai multă sănătate, să își facă ratingul lor. Nu am fost prieten cu ei, doar coechipier

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.