Campionate

Bizar! Motivul pentru care Kylian Mbappe nu va fi prezent la derby-ul Madridului

Kylian Mbappe, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 29 septembrie 2024

Kylian Mbappe (25 de ani) nu va fi prezent pe Metropolitano Stadium la derby-ul dintre Atletico și Real Madrid. Starul „galacticilor” s-a accidentat, însă nu va putea să-și încurajeze colegii nici măcar de pe stadion.

Deși intenționa să meargă la acest duel pentru a fi alături de colegii săi, Mbappe a fost rugat să nu se prezinte dintr-un motiv ciudat. Conducerea lui Real Madrid se teme de posibile conflicte cu fanii lui Atletico, iar cel mai bine pentru siguranța lui Kylian ar fi să rămână acasă.

Real Madrid a anunțat că Mbappe a fost diagnosticat cu o leziune a bicepsului femural, la piciorul stâng

Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico - Real Madrid

Mbappe va lipsi de pe teren aproximativ trei săptămâni din cauza unei accidentări suferite la meciul dintre Real și Alaves, în etapa 7 din La Liga. El a fost înlocuit în minutul 80 cu Arda Guler (19 ani).

Este binecunoscută rivalitatea dintre Atletico și Real Madrid, iar fanii gazdelor l-ar putea remarca imediat pe starul francez. De acest aspect se teme conducerea lui Real, care i-a cerut fotbalistului să nu fie prezent pe stadion pentru a evita orice eveniment nefericit.

Derby-ul lui Real cu Atletico va fi primul meci fără Kylian Mbappe din momentul în care fotbalistul a fost prezentat oficial. Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real, a vorbit la conferința de presă despre problema medicală cu care se confruntă starul francez.

„Vom schimba modul în care jucăm fără Kylian Mbappe. Dar nu vom face modificări masive. În sezonul trecut nu a fost alături de noi și eram obișnuiți să jucăm fără el, evident. Ne pare rău că lipsește, dar cred că vom putea gestiona foarte bine această absență.”

Pe lângă derby-ul din capitala Spaniei, Mbappe va rata și partidele cu Lille (2 octombrie, deplasare, Liga Campionilor), Villarreal (5 octombrie, acasă, La Liga) și Celta Vigo (19 octombrie, deplasare, La Liga).

În mod normal, Kylian Mbappe ar trebui să revină pe teren la Real Madrid - Borussia Dortmund, reeditarea finalei Ligii Campionilor din sezonul trecut. Meciul de pe Santiago Bernabeu este programat să se desfășoare pe 22 octombrie.

Real Madrid se află în acest moment pe locul 2, cu 17 puncte după primele 7 etape. „Galacticii” se pot apropia la un punct de liderul Barcelona, care a pierdut în această etapă pe terenul Osasunei. În Liga Campionilor Real se va deplasa pe terenul lui Lille.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.