Liga 1

De partea cui e Ionel Ganea în dezbaterea legată de comportamentul lui Dorinel Munteanu » Cum vede ce se întâmplă la Rapid: „Șumudică nu are o viață ușoară!”

+45 Foto
Dorinel Munteanu // foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 29 septembrie 2024

Ionel Ganea, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a Rapidului, a analizat prestația echipei lui Marius Șumudică în egalul cu Oțelul, 0-0.

Fostul atacant spune că jocul giuleștenilor suferă pentru că jucătorii sunt, pentru moment, mai slab cotați decât cei din ediția precedentă. Și e de părere că Rapid ar putea avea șanse să se claseze pe un loc bun la final dacă giuleștenii vor fi în Top 6 înainte de pauza de iarnă.

Cum vede Ionel Ganea situația de la Rapid

„Rapid nu trece printr-o perioadă prea bună. În momentul de față, jocul nu e cel mai bun.

Șumudică nu are viață ușoară la Rapid! A luat echipa din mers. S-au vândut și ceva jucători, care în sezonul trecut erau valoroși. Acum nu mai sunt jucători valoroși. Și această lipsă de goluri... Sau a unui atacant care să marcheze mai des.

Și Papeau e o pierdere mare. Era un jucător foarte important, alerga mult, avea acțiuni individuale. Și era și puternic pe picioare. Rapidului îi trebuie un atacant puternic, care să marcheze. Dacă nu dai goluri... La Rapid, toată lumea vrea performanță. Vrea goluri și puncte.  

Acum e foarte important să prindă primele 6. Până la iarnă. Din iarnă, mai aduci jucători, iar apoi să se reabiliteze echipa”, a spus fostul internațional pentru Gazeta Sporturilor.

Ionel Ganea: „Dorinel Munteanu a făcut o treabă bună la Galați”

„Ganezul” a vorbit și despre Oțelul și a lăudat munca depusă de fostul său coleg, Dorinel Munteanu. Și îi ia apărarea acestuia, după criticile primite în spațiul public, după ce l-a luat de guler pe puștiul David Matei (20 de ani). Momentul tensionat s-a petrecut la meciul cu Dinamo (1-1), cu două etape în urmă.

„Oțelul e o echipă bună. Dorinel Munteanu a făcut o treabă foarte bună, i-a luat din ligile inferioare și i-a dus în prima ligă. Acum sunt sus, iar Dorinel merită toate aprecierile pentru efortul depus. Face treabă bună.

Episoade dure au fost și la echipe mai mari. Să ne aducem aminte ce s-a întâmplat cu Beckham și Ferguson. Beckham și-a luat o gheată în cap. Acolo a fost mai grav. Și au fost multe episoade. Așa că nu cred...

Mi se pare exagerat ce se vorbește de Dorinel Munteanu! Zici că a omorât pe cineva. Nu, domnule! Probabil că Dorinel și-a pierdut un pic calmul în acele momente, dar el e trup și suflet alături de jucători. El vrea mereu să câștige. Îl cunosc foarte bine, am stat cu el la națională. Nu e un tip dur. Se exagerează! El, probabil, vrea că jucătorul să fie cât mai sus, să-l ducă sus”, a adăugat Ganea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.