Liga 1

Denis Alibec, discurs dur după eșecul cu Buzău: „Nu meritam nimic! Trebuie să ne pună pe gânduri”

Denis Alibec/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 29 septembrie 2024

Gloria Buzău a câștigat cu Farul, scor 1-0, în etapa #11 din Liga 1. Denis Alibec, atacantul echipei constănțene, a avut un discurs dur la finalul partidei.

Revenit la Farul în acest sezon, Alibec are 3 goluri și în assist în 6 meciuri. Cu Gloria Buzău nu a ieșit în evidență, iar echipa lui Hagi a rămas cu 12 puncte în 11 etape.

La final de meci, internaționalul român a pus accentul și pe atitudinea greșită a coechipierilor și a subliniat că Farul va ajunge să se bată la retrogradare dacă va continua în acest mod.

Denis Alibec: „Nu am creat nimic”

„A fost un meci foarte slab făcut de noi. Nu cred că meritam mai mult în această seară, nu am avut ocazii, n-am creat nimic și trebuie să ne pună pe gânduri meciul acesta.

Cred că am intrat în jocul lor, s-au apărat foarte jos. Cel puțin în a doua repriză am jucat cu mingi lungi. Au stat bine defensiv. 

Știam că așa o să joace, o să aștepte pe contraatac. Așa au marcat și golul. Nu am fost atenți, iar asta ne-a costat. Trebuie să dăm mai mult pe teren, astfel ne batem la retrogradare”, a declarat Denis Alibec, potrivit digisport.ro.

Farul a are doar două puncte peste Buzău, echipa nou-promovată care a răpus-o. Gloria e pe locul 15, penultimul în Superliga. Pentru clubul lui Gică Hagi urmează meciul cu Dinamo, pe 4 octombrie, de la ora 21:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.