Campionate

Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois

+9 Foto
Jucătorii lui Atletico și Real Madird, în drum spre vestiare/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 29 septembrie 2024

Meciul dintre Atletico Madrid și Real Madrid (1-1), din etapa cu numărul 8 din LaLiga, a fost întrerupt minute bune din cauza suporterilor.

Ultrașii lui Atletico Madrid au recurs la gesturi huliganice în timpul derby-ului din capitala Spaniei, de pe Metropolitano. Aceștia au aruncat cu obiecte în teren, în special în direcția lui Thibaut Courtois.

Meciul Atletico - Real Madrid, întrerupt din cauza ultrașilor

La 4 minute după golul lui Eder Militao, ultrașii lui Atletico Madrid au început să arunce cu obiecte în teren, iar arbitrul Mateu Busquets a întrerupt meciul. „Centralul” spaniol i-a trimis pe jucătorii celor două echipe la vestiare.

Koke și Jose Maria Gimenez au mers la galerie pentru a-i calma pe ultrași, apoi li s-a alăturat și antrenorul Diego Simeone.

Partida a fost întreruptă aproximativ 20 de minute, apoi jucătorii celor două echipe au revenit pe gazon și meciul a reînceput. Imaginile l-au surprins pe Courtois cu o pungă în mână cu obiecte aruncate de către ultrașii lui Atletico Madrid.

Atletico Madrid - Real Madrid » Echipele de start:

Atletico Madrid (5-3-2): Oblak - Molina, Le Normand, Gimenez, Mandava, Llorente - De Paul, Gallagher, Griezmann - Sorloth, Alvarez
Rezerve: Musso, Gomis - Correa, Galan, Witsel, Koke, Lemar, Lenglet, Lino, Riquelme, Serrano, Simeone
Antrenor: Diego Simeone

Real Madrid (4-4-2): Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Modric, Bellingham - Rodrygo, Vinicius Jr.
Rezerve: Lunin, Fran - Camavinga, Endrick, F. Garcia, Guler, Vasquez, Vallejo, Ramon
Antrenor: Carlo Ancelotti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.