Liga 1

Elias Charalambous, după 1-0 cu Sepsi: „Nu avem ce să sărbătorim azi”

Elias Charalambous/ Foto: Cristi Preda gsp

Articol de Laura Șoica  —  luni, 30 septembrie 2024

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, s-a declarat fericit la finalul meciului cu Sepsi, câștigat cu 1-0.

FCSB a câștigat meciul cu Sepsi din etapa cu numărul 11 a Superligii. După această victorie, echipa lui Becali a urcat pe locul 10 în clasament.

Reacția lui Elias Charalambous la finalul meciului

Antrenorul celor de la FCSB a fost fericit pentru cele trei puncte obținute de echipa lui, dar admite că nu a fost cel mai bun meci prestat de „roș-albaștri”.

„3 puncte pentru noi azi, asta a fost singurul lucru pe care îl aveam în cap, sunt foarte importante pentru noi. Am suferit la finalul, meciului, Sepsi a fost aproape să marcheze, nu a fost cel mai bun meci făcut de noi, dar ne bucurăm de cele 3 puncte.

Dacă oponenții pierd puncte e bine, dar cel mai important este ce facem noi. Sunt fericit că am câștigat punctele, dar nu nu avem ce să sărbătorim azi. Trebuie să ne pregătim pentru meciul cu PAOK.

PAOK e o echipă mare, meciul o să fie greu. Vrem să facem un rezultat bun, am arătat că suntem o echipă competitivă în Europa.

În acest gen de meci nu trebuie să motivezi jucătorii, ei sunt deja motivați, pentru că joacă în Europa. Vrem să luăm și cât de multe puncte putem”, a declarat Elias Charalambous la finalul meciului.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.