Liga 1

Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”

Ionel Ganea, fost antrenor al celor de la U Cluj.

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 30 septembrie 2024

După 11 etape, Superliga are un lider surprinzător: Universitatea Cluj.  Iar Ionel Ganea este de părere că formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău poate să-și păstreze forma bună până la finalul sezonului și să cucerească tilul de campioană.

După ce a analizat situația de la Rapid, echipă cu doar două victorii în acest sezon, Ionel Ganea a vorbit și despre lupta la titlu. Și are un verdict surprinzător. Fostul atacant consideră că U Cluj, actualul lider din Superligă (22 de puncte), are prima șansă să câștige campionatul. Deși a pierdut în această etapă, 0-1 cu Poli Iași.

Ionel Ganea: „U Cluj e favorită să câștige Superliga!”

„Mă bucur pentru Neluțu Sabău, dar uite că acum și-a găsit nașul. Nu mă așteptam să piardă cu Poli Iași. Nici cu o etapă înainte jocul nu a fost așa bun. Echipa pare acum într-o pasă mai puțin bună. Nu cred că putem vorbi de oboseală. Nu știu...

U Cluj mi se pare o echipă foarte bună, dar a scăzut foarte mult ca joc în ultimele două meciuri, în comparație cu meciul cu Rapid. E păcat. Dacă avea vreo două puncte în plus... Nu poți să știi ce se întâmplă.

Eu o văd favorită pe U Cluj la titlu. Nu mi se pare... Are o echipă bună, lot omogen, jucători valoroși. A transferat jucători buni, care pot oricând să decidă un meci. Jocul echipei e foarte bun. Nelu Sabău a făcut o treabă foarte bună. De foarte mult timp cineva nu a mai făcut o treabă așa bună ca el.

FCSB? Mai suferă în campionat, dar își revine. Se vede că, așa cum a zis patronul, Europa League e mai importantă. Și trebuie să fim alături de ea în cupele europene”, a spus Ionel Ganea pentru Gazeta Sporturilor.

De Dinamo îmi pare rău că a ratat victoria cu Botoșani. Merita să câștige. Pe final a fost o lipsă de concentrare a apărării. Când ai 2-0 și 2-1 trebuie să aperi rezultatul. Asta trebuia să facă Dinamo. Trebuia să se organizeze mai bine și să apere scorul. E păcat.

– Ionel Ganea

Poli Iași – „U” Cluj, duel etapa a 11-a din Superliga României, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Liderul campionatului a încasat prima înfrângere din actualul sezon. Singurul gol al meciului a fost marcat de către Guilherme Soares în minutul 50.

Universitatea Cluj a rămas, în urma acestui rezultat, cu 22 de puncte pe primul loc. În etapa următoare, „U” Cluj o va înfrunta în deplasare pe nou-promovata Unirea Slobozia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.