Liga 1

Elias Charalambous, deranjat de un aspect înaintea meciului cu PAOK: „O să fie greu”

Elias Charalambous

Articol de Emanoil Ursache  —  luni, 30 septembrie 2024

Elias Charalambous (44 de ani) și-a exprimat nemulțumirea înaintea duelului de foc pe care FCSB îl va disputa în Europa League, în deplasare la PAOK Salonic. Campioana României va întâlni formația pregătită de Răzvan Lucescu pe 3 octombrie, la doar 4 zile distanță de succesul din campionat (1-0) cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Tehnicianul cipriot s-a arătat contrariat de timpul puțin pe care îl au roș-albaștrii la dispoziție pentru a pregăti confruntarea împotriva câștigătoarei titlului din Grecia.

Elias Charalambous și-ar fi dorit mai mult timp înainte de PAOK - FCSB

„Înainte de meci am schimbat opt jucători, avem meciuri în Europa. Avem puțin timp să pregătim meciul cu PAOK. În seara asta (n.r.- duminică, 29 septembrie) ne întoarcem la București. Vom întâlni un adversar foarte greu”, a declarat Elias Charalambous, la flash-interviul de după partida cu Sepsi, conform digisport.ro.

El a fost mulțumit de faptul că FCSB a obținut 3 puncte împotriva lui Sepsi, însă a precizat că pe el și elevii săi îi așteaptă un meci greu la Salonic.

Cu gândul la PAOK

„3 puncte pentru noi azi, asta a fost singurul lucru pe care îl aveam în cap, sunt foarte importante pentru noi. Am suferit la finalul, meciului, Sepsi a fost aproape să marcheze, nu a fost cel mai bun meci făcut de noi, dar ne bucurăm de cele 3 puncte.

Dacă oponenții pierd puncte e bine, dar cel mai important este ce facem noi. Sunt fericit că am câștigat punctele, dar nu nu avem ce să sărbătorim azi. Trebuie să ne pregătim pentru meciul cu PAOK.

PAOK e o echipă mare, meciul o să fie greu. Vrem să facem un rezultat bun, am arătat că suntem o echipă competitivă în Europa.

+12 Foto
Sepsi - FCSB/ foto Cristi Preda (GSP)

În acest gen de meci nu trebuie să motivezi jucătorii, ei sunt deja motivați, pentru că joacă în Europa. Vrem să luăm și cât de multe puncte putem”, a mai spus Charalambous.

Clasamentul din grupa din Europa League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.