Liga 1

Marius Șumudică pregătește „bomba”: Denis Drăguș la Rapid! „Cu siguranță i-ar plăcea să lucreze cu mine!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  luni, 30 septembrie 2024

Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, a anunțat că vrea să-l aducă în Giulești sub formă de împrumut pe Denis Drăguș de la Trabzonspor.

Denis Drăguș nu s-a acomodat deocamdată la Trabzonspor și a fost criticat vehement în presa din Turcia.

Marius Șumudică vrea să-l aducă la Rapid pe Denis Drăguș: „Cu siguranță i-ar plăcea să lucreze cu mine!”

Cu ochii închiși l-aș lua! Nici nu se pune problema, deocamdată. E foarte greu să te adaptezi la Trabzonspor, este un club foarte greu. Dar am în cap această idee să încercăm un transfer al lui Drăguș la Rapid.

Cu siguranță și lui i-ar plăcea să lucreze cu mine, își dorește foarte mult, este finul meu. Dar deocamdată este acolo, are un salariu care nu poate fi plătit de niciun club din România. Dacă ar exista posbilitatea unui împrumut, cu mare plăcere l-aș lua. Pentru mine, este prima variantă.

Toată lumea așteaptă foarte mult de la el la Trabzonspor, anul trecut a dat 14 goluri în prima ligă și lumea are așteptări foarte mari. Trabzonspor acum este o echipă în transformare, a făcut foarte multe transferuri, nu sunt legați, le e foarte greu. Iar acolo publicul nu te așteaptă.

Dacă astăzi ai câștigat, mâine mănânci gratis, îți pune benzină gratis, n-ai văzut așa ceva. Se bat care să te ia în restaurant la ei să mănânci gratis, dar dacă ai pierdut, te duci să-ți pui benzină și te dă la o parte, îți spune să-ți pui singur.

E un club foarte greu, el știe, i-am spus de când s-a dus acolo. Am antrenat patru ani în Turcia, știu ce înseamnă Trabzonspor. I s-au oferit niște condiții exorbitante și nu putea să refuze. Bani pe care nu-i câștiga nici în Europa. 6 milioane de euro în patru ani”, a declarat Marius Șumudică, potrivit fanatik.

17meciuri și 4 goluri are Denis Drăguș în tricoul echipei naționale

Denis Drăguș, certat de antrenorul lui Trabzonspor

Denis Drăguș a avut parte de o carieră destul de zbuciumată. Lansat de Gică GHagi, la Viitorul, fiul fostului fotbalist Mihai Drăguș a fost vândut în 2019, contra sumei de 2 milioane de euro la Standard Liege, dar nu s-a impus la belgieni, unde a marcat 11 goluri în 60 de partide.

A mai jucat, sub formă de împrumut, la echipele italiene Crotone și Genoa, iar în 2023 Șumudică l-a adus la Gaziantep și i-a relansat cariera. După ce a înscris 15 goluri în 35 de partide, a fost cumpărat de Trabzonspor în această vară.

„După părerea mea, el poate juca extremă dreapta, extremă stânga, atacant central, orice poziție, dar atunci când nu are entuziasm, nu este în joc oriunde ar juca. El știe că fie va munci din greu pentru a ieși din această situație negativă și pentru a nu-și mai face griji deloc, fie nu va mai fi aici”, a spus recent Senol Guneș, antrenorul lui Trabzonspor.

La națională, de departe cel mai bun moment al său a fost golul din partida cu Ucraina, de la Campionatul European din Germania.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.