Stranieri

Spurs îl vor pe Guehi dacă pleacă Romero. Reacția unui realizator britanic: „Drăgușin e cel mai potrivit înlocuitor”

Cristian Romero are contract până-n 2027 cu Tottenham / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 30 septembrie 2024

Fundașul central Cristian Romero, contracandidatul pe post al lui Radu Drăgușin, a fost contactat de Manchester United și de Real Madrid.

Radu Drăgușin a făcut pereche cu Cristian Romero în centrul defensivei lui Tottenham, duminică, pe Old Trafford, pentru ultimele 9 minute ale meciului cu Manchester United (3-0). Sezonul viitor, tricolorul i-ar putea succeda argentinianului în primul unsprezece.

Sau cel puțin așa consideră jurnalistul John Wenham, realizatorul unui podcast foarte urmărit de suporterii Spurs-ilor, „Lilywhite Rose”. Discuția a fost generată de posibila plecare a lui Romero, vara viitoare.

Cristian Romero este dorit de Manchester United și de Real Madrid

Conform postului argentinian de televiziune Tyc Sports, Romero a fost contactat de Manchester United și de Real Madrid, în vederea unui transfer. Iar Wenham susține că, dacă acesta va pleca, cea mai bună soluție pe post este apărătorul adus de la Genoa în ianuarie.

„Cred că Drăgușin ar fi cel mai bun înlocuitor, dacă conducerea clubului nu reușește să-l convingă pe Romero să semneze un nou contract. Radu are la dispoziție și acest sezon, pentru a se acomoda la Tottenham. În plus, îi mai avem pe Ashley Phillips, pe Alfie Dorrington și Luka Vušković”, a comentat jurnalistul britanic.

Tottenham concurează cu Liverpool la serviciile lui Marc Guehi de la Crystal Palace

Pe de altă parte, au apărut informații că Tottenham vrea să-l cumpere pe fundașul central al lui Crystal Palace, Marc Guehi, pe care și-l dispută cu Liverpool. Motivul? „Drăgușin n-a reușit să-și facă loc în primul unsprezece al lui Ange Postecoglou. I s-a dat o șansă în Europa League, cu Qarabag, dar a fost eliminat după numai 8 minute”, scrie TBR Football.

Guehi este cel mai promițător fundaș central din Premier League, în acest moment. În vară, Palace a cerut 83 de milioane de euro în schimbul său, dar este de așteptat să lase din preț, în condițiile în care jucătorul intră în iulie 2025 în ultimul an de contract.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.