Handbal

Alarmă la Dinamo: Vladimir Cupara este suspect de ruptura ligamentelor la genunchi!

Vladimir Cupara / Foto: Imago

Articol de Costi Prună  —  luni, 30 septembrie 2024

Portarul sârb al echipei Dinamo a plecat astăzi la Barcelona pentru un control amănunțit la genunchiul drept. El s-a accidentat în meciul din Liga Campionilor câștigat joi de Dinamo în fața lui Eurofarm Pelister, scor 34-25.

În partea a doua din prima repriză, interul tunisian de la Eurofarm, Hosni a pătruns pe culoar, a aruncat la poartă, dar din păcate a aterizat pe piciorul drept al lui Cupara. Portarul sârb a primit îngrijiri medicale, dar nu a mai putut continua jocul. El a suferit o întindere severă a ligamentelor și este suspect de ruptură.

Conducerea clubului dinamovist a hotărât ca Vladimir Cupara să fie investigat la Barcelona, acolo unde managerul formației, David Barrufet are mai multe cunoștințe, dar și încredere în medicii catalani.

Vladimir Cupara FOTO Imago Images

Iancu și Cozmaciuc vor apăra pentru Dinamo!

Vladimir Cupara nu a jucat în meciul de campionat disputat duminică, de Dinamo cu CSM Bacău și câștigat cu 38-29. El nu va juca nici în 10 octombrie, în meciul din Liga Campionilor cu Veszprem și dacă se va confirma diagnosticul de ruptură a ligamentelor, va lipsi minimum 6 luni. Cupara are 30 de ani și a venit la Dinamo în 2023 de la Veszprém.

În lipsa lui Cupara, poarta lui Dinamo va fi apărată de internaționalul Ionuț Iancu și de tânărul de 20 de ani, Alin Cozmaciuc.

Dinamo are un parcurs excelent în Liga Campionilor

„Dulăii” ocupă locul 2 în grupa A în Champions League după trei meciuri. Dinamo are trei victorii din tot atâtea meciuri jucate, dar sunt devansați de Sporting din cauza golaverajului. Dinamo a învins Fredericia la București, Wisla Plock în Polonia și Eurofarm Pelister în Capitală. Pentru „dulăi” acum urmează meciurile mai complicate.

Următoarea etapă din Liga Campionilor este în deplasare la Veszprem, una dintre candidatele la câștigarea competiției. După deplasarea din Ungaria, Dinamo va merge la Paris pentru un duel cu PSG, o altă forță a handbalului european, dar care în prezent performează sub așteptări.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.