Liga 1

Reacție vehementă după Sepsi - FCSB: „Aș schimba 10 jucători, nu suntem bine la cap”. Pleacă antrenorul?

Sepsi - FCSB 0-1 s-a jucat în runda a 11-a din SuperLiga / foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 30 septembrie 2024

Attila Hadnagy (44 de ani), directorul general al clubului Sepsi, a intervenit telefonic la GSP Live pentru a analiza duelul pierdut de covăsneni cu FCSB, 0-1 în runda a 11-a din Liga 1.

Sepsi are un start slab de sezon, clubul din Sfântu Gheorghe ocupă abia locul 13, înregistrând până acum 3 victorii, două remize și 6 eșecuri.

VIDEO. Attila Hadnagy, după Sepsi - FCSB: „Aș schimba 10 jucători. Nu suntem bine la cap”

Hadnagy spune că echipa e afectată psihic și confirmă pentru moment postul antrenorului Valentin Suciu, cel care îl înlocuia pe Bernd Storck la începutul lunii septembrie.

- Ce nu a funcționat aseară?
- Nimic nu a funcționat! N-am dat niciun gol, din păcate, deși am avut ocazii. Am jucat împotriva unei echipe care venea după un rezultat foarte bun în Europa (n.r. - 4-1 cu RFS). Au evoluat la ei fotbaliști care n-aveau atât de multe minute, dar oricine intră la FCSB poate să joace lejer, pentru că are două echipe bune.

- Corect rezultatul?
- Nu, după ocaziile avute. Meritam și noi un egal, dar din păcate suferim. Rezultatele acestea apasă echipa, la fel și locul din clasament. Se vede precipitare, nu suntem calmi, nu suntem bine la cap și de aici vin rezultatele negative.

- Au fost anumiți jucători care v-au nemulțumit?
- Da, sunt unii care m-au nemulțumit total. Sunt jucători de la care avem așteptări mari și nu aduc plusul necesar. Nu vreau să dau nume, dar trebuie să știe că sunt motorul echipei. Sunt 4-5 jucători care, de la etapă la etapă, joacă tot mai slab.

- Sunteți pe locul 13, dar la numai 4 puncte distanță de play-off.
- Asta am discutat și cu colegii mei. Dacă câștigi 2-3 meciuri, ești în play-off, dar jocul nu ne dă speranțe. Nu vorbim despre play-off dacă noi nu putem câștiga un joc! Trebuie să strângem cât mai multe puncte și apoi vedem unde ajungem.

- Puteți spune că jocul echipei s-a îmbunătățit după plecarea lui Storck?
- Am jucat bine cu FC Botoșani (n.r. - 3-0), nici ieri nu pot spune că a fost un joc slab. Am avut ocazii, și la 0-0, și la 0-1. Dacă marcam, poate se schimba jocul, am fi căpătat încredere. Se vede că echipa este jos ca moral, însă am mai fost în situația asta și sunt sigur că vom ieși din ea.

- Ar fi un eșec mare pentru Sepsi să nu prindă play-off-ul?
- Nu, nu suntem o echipă mare, să fim mereu în play-off. Da, acesta a fost scopul – să prindem Top 6, dar, Doamne, ferește!, dacă nu reușim, și locurile 7, 8 sau maxim 9 ar fi OK.

- Sunteți siguri că veți continua cu Valentin Suciu sau vă gândiți și la posibili înlocuitori?
- Pentru moment, da, mergem mai departe cu Valentin Suciu. Vom vedea ce va fi în zilele următoare, patronul este plecat acum.

Attila Hadnagy

- Valentin Suciu nu e doar interimar...
- Nu, este antrenorul principal al nostru. Trebuie să facă treabă. A avut acum șansa să arate ce poate. Mergem înainte. Sincer, aș schimba vreo 10 jucători, dar nu mai putem.

- Pregătiți deja strategia de mercato pentru iarnă?
- Avem în minte câteva posturi care trebuie întărite. Mai este timp până atunci, toți jucătorii trebuie să demonstreze că merită să rămână la noi. Vom vedea la iarnă.

- Contractul lui Suciu pe ce perioadă se întinde?
- Este pe perioadă nedeterminată. El este la club, a fost plecat puțin la Miercurea Ciuc, a revenit la academie și, chiar dacă va fi schimbat, tot va rămâne la club.

- Urmează o deplasare complicată, la Hermannstadt.
- Din păcate, pentru noi orice deplasare devine foarte dificilă. Nu ne este frică de adversari, mi-e frică de noi și de jocul nostru. Acum, îmi e frică de oricine.

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live din 30 septembrie 2024

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.