Campionate

Șoc în Serie A! L-au găsit mort în camera de hotel a doua zi după ce a participat la un botez

Andrea Capone, stânga, într-un meci cu Udinese din Serie A / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 30 septembrie 2024

Andrea Capone, 43 de ani, fost jucător la Cagliari, participase cu o zi înainte la un botez. Cauza morții sale este încă neclară.

Cagliari, clubul lui Răzvan Marin, este în doliu. Fostul jucător al sarzilor, Andrea Capone, a fost găsit decedat duminică, într-o cameră de hotel. Conducerea grupării din Serie A a confirmat tragedia într-un comunicat oficial.

Legătura cu orașul natal va rămâne de neclintit pentru un om care a fost întotdeauna cunoscut pentru profesionalismul său, pentru dăruirea și pasiunea sa. Calități care vor rămâne în inimile celor care au avut norocul să-l cunoască pe teren și în afara lui. Cagliari Calcio îi îmbrățișează familia în acest moment de profundă tristețe
Cagliari Calcio

Andrea Capone și-a pierdut cheile de la mașină și a rămas să doarmă la hotel

După cum relatează ziarul local „L'Unione Sarda”, fostul fotbalist a luat parte sâmbătă la un botez. Deoarece se pare că nu și-a mai găsit cheile de la mașină, a luat o cameră în hotelul de cinci stele „Palazzo Tirso”.

A fost descoperit acolo fără viață, în dimineața următoare. Medicii n-au reușit să-l resusciteze. Momentan, cauza morții este neclară. Este posibil ca el să fi suferit răni mortale la cap, după o cădere accidentală, posibil de pe-o scară. Este luat în calcul inclusiv un atac de cord.

Poliția reconstituie ultimele ore din viața lui Andrea Capone

Poliția încearcă la această oră să reconstruiască ultimele ore de viață ale lui Capone și încearcă să obțină filmări de pe camerele video ale hotelului. De asemenea, va fi efectuată o autopsie.

Deși toate semnele indică un accident din cauza unor probleme de sănătate, polițiștii nu vor să excludă niciun scenariu. Se pare că Andrea și-a petrecut noaptea singur în suita cu două etaje.

Andrea Capone a fost internațional U20 al Italiei

Fostul mijlocaș provine de la „tineretul” lui Cagliari Calcio. Considerat un mare talent, el a jucat pentru clubul din Serie A din 2000 până în 2007. În total, a bifat 123 de meciuri oficiale pentru sarzi, marcând 12 goluri (7 pase decisive).

Capone a îmbrăcat și tricoul naționalei U20 a Italiei, în două rânduri. Din 2007 s-a transferat, pe rând, la cluburi mici din Italia, înainte de a pune capăt carierei în 2010.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.