Liga 3

Dănuț Lupu contestă ultima decizie a celor de la CS Dinamo: „Oare nu se găsea un dinamovist pentru această funcție?”

Dănuț Lupu

Articol de Laura Șoica  —  luni, 30 septembrie 2024

Dănuț Lupu (57 de ani) a reacționat după ce Ionuț Badea (48 de ani) a fost numit director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo

Ionuț Badea a fost numit azi nou director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo.

Dănuț Lupu nu e de acord cu numirea lui Ionuț Badea

Dănuț Lupu nu îl consideră pe Ionuț Badea dinamovist și este de părere că nu trebuia numit în această funcție.

„Cred că se întâmplă ceva cu această nouă generaţie… Oare nu se găsea un dinamovist pentru această funcţie de la CS Dinamo? Dacă ai 5 meciuri în tricoul lui Dinamo, înseamnă că eşti dinamovist?

Cred că trebuie să-i facă loc cumva lui Badea, ca antrenor, că Florin Bratu, la prima ofertă de la un nivel mai ridicat, pleacă de acolo! Pot spune că secţia de fotbal de la CS Dinamo este creaţia mea. Eu, când m-am dus acolo, am găsit doar copii până la 12 ani. Eu am înfiinţat grupele de juniori.

Poate că nu aveau fotbal fără mine. Culmea este că eu sunt dinamovist, dar sunt cel mai înjurat! Poate că e de 10 ori mai bine la echipa domnului Nicolae Badea (n.r. – CS FC Dinamo, unde activează Dănuţ Lupu acum, tot în Liga a 3-a), dar regretul este că e vorba de munca mea la CS Dinamo”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Sportpesurse.

Badea, fost mijlocaș, a jucat la Dinamo în 2001 și între 2003 și 2005. Ca antrenor nu i-a pregătit pe "câini", dar le-a antrenat pe Argeș, Inter Curtea de Argeș, Brașov, Oțelul, U Cluj, Pandurii, Chiajna, Astra și UTA.

Dănuț Lupu a agresat un arbitru

În urmă cu două săptămâni, Dănuţ Lupu, team manager la ACS FC Dinamo, a agresat un arbitru la meciul cu Păulești, scor 1-1.

Evenimentul nu a fost trecut în vreun raport, iar Lupu a negat: "Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește. Dacă era ceva, nu scriau observatorul și arbitrul?”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.