Liga 2

Adrian Mititelu s-a înțeles cu noul antrenor, dar are o problemă: „Croitoru și-a manifestat intenția de a pleca, acum bate în retragere. Urmează o ședință”

Adrian Mititelu și Marius Croitoru

Articol de George Nistor  —  luni, 30 septembrie 2024

Așa cum GSP.ro a informat în exclusivitate, Adrian Mititelu (56 de ani), patronul FCU Craiova, a hotărât să se despartă de Marius Croitoru (43) și a bătut palma cu Andrei Prepeliță (38), liber după despărțirea de Gloria Buzău # Contactat de Gazetă, Mititelu susține că Marius Croitoru a inițiat discuția despre reziliere, dar că între timp tehnicianul s-a răzgândit.

Croitoru a revenit în vară la FCU Craiova cu un obiectiv clar: promovarea. Rezultatele din primele 8 etape ale oltenilor sunt sub așteptări, doar 12 puncte acumulate și locul 10 în clasament.

Adrian Mititelu, pentru GSP: „Marius Croitoru și-a manifestat intenția de a pleca, acum bate în retragere”

Printre rânduri, Mititelu lasă de înțeles că s-a înțeles cu un alt tehnician și afirmă despre Croitoru că nu „mai e așa convins” să plece, deși ieri - afirmă patronul FCU Craiova - nici acesta n-ar mai fi vrut să continue în Bănie.

Marius Croitoru și-a manifestat, ieri, intenția de a pleca, dar astăzi văd că bate în retragere, nu mai e așa convins. Nu l-am înțeles. Eu mi-am făcut planuri între timp, vom vedea ce se va întâmpla, nu mă așteptam la acest scenariu în care ne aflăm.

Riscăm să nu intrăm în play-off, e ceva la care nu mă așteptam. Urmează să avem o ședință”, a declarat Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, care a confirmat despărțirea de preparatorul fizic Vlad Țăran.

Adrian Mititelu a bătut palma cu Andrei Prepeliță

Până ca rezilierea contractului cu Marius Croitoru să se oficializeze, Adrian Mititelu a bătut palma cu Andrei Prepeliță, așteptat la Craiova să parafeze actele.

Prepeliță a fost pus pe liber la începutul lunii septembrie de Gloria Buzău, după ce tot el a promovat echipa în Liga 1. De-a lungul carierei de tehnician, Prepe a mai condus-o pe FC Argeș în intervalul 2020-2022. În prima stagiune i-a salvat pe argeșeni de la retrogradare, apoi i-a calificat în play-off.

Andrei Prepeliță / foto: Cristi Preda (GSP)

FCU Craiova în stagiunea 2024-2025 de Liga 2

  • CSM Reșița - FCU Craiova 2-0
  • FCU Craiova - Chindia 1-0
  • CSC Dumbrăvița - FCU Craiova 1-2
  • FCU Craiova - CSC Șelimbăr 1-1
  • Steaua - FCU Craiova 0-0
  • FCU Craiova - Unirea Ungheni 2-0
  • CSM Focșani - FCU Craiova 1-1
  • FCU Craiova - CS Afumați 0-3

Totodată, FCU Craiova a părăsit Cupa României în play-off, fiind eliminată la lovituri de departajare de Unirea Alba Iulia, formație din Liga 3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.