Campionate

Luis Enrique nu se joacă! » L-a exclus din lot pe fotbalistul de 50 de milioane de euro

Ousmane Dembele (27 de ani), lăsat acasă pentru meciul Arsenal - PSG

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 30 septembrie 2024

Ousmane Dembele (27 de ani), extrema dreaptă de la PSG, nu va fi în lotul francezilor la meciul împotriva lui Arsenal, care se va juca marți, 1 octombrie, de la 22:00, în runda a doua a grupei Ligii Campionilor.

Pe parizieni îi așteaptă o deplasare foarte grea pe Emirates, în compania vicecampioanei Angliei. Echipa pregătită de Luis Enrique s-a chinuit teribil în prima etapă. A avut nevoie de un autogol al portarului Gazzaniga pentru a o învinge pe Girona cu 1-0.

Ousmane Dembele, exclus din lot de Luis Enrique pentru meciul cu Arsenal din Liga Campionilor

Fotbaliștii PSG-ului vor fi nevoiți să se descurce fără Ousmane Dembele, unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei. Acesta a fost lăsat acasă de Luis Enrique, după ce l-a enervat pe tehnicianul spaniol la ultimul meci de campionat, câștigat cu scorul de 3-1 în fața celor de la Rennes.

Conform francezilor de la L'Equipe, fotbalistul nu a respectat planul tactic impus de antrenor, iar acesta a decis să îl pedepsească.

Ousmane Dembele a avut un impact imediat asupta jocului echipei de la transferul de la FC Barcelona. În primele 7 partide a marcat 4 goluri și a reușit 4 pase decisive. PSG l-a adus de la Barcelona pentru 50 de milioane de euro.

Lotul lui PSG pentru meciul cu Arsenal: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Fabian, Asensio, Doue, Vitinha, Lee Kang-In, Kolo Muani, Mayulu, Nuno Mendes, Barcola, Zaire-Emery, Beraldo, Skriniar, Safonov, Zague, El Hannach, Mbaye, Pacho, Arnau Tenas, Joao Neves.

Program infernal pentru PSG în Liga Campionilor

Pe lângă meciul cu Arsenal, campioana Franței va mai avea alte 3 dueluri de 5 stele. PSG mai are de jucat cu Atletico Madrid, Bayern Munchen și Manchester City. Nici celelalte adversare nu sunt de neglijat, PSV, Salzburg și Stuttgart.

Clasamentul grupei din Liga Campionilor

Îl cunoaștem cu toții pe Kylian și trăsăturile lui, dar ca antrenor, ca echipă, înlocuirea lui reprezintă o provocare entuziasmantă pentru toată lumea. Bazându-mă pe experiența mea, cred că vor fi 4 jucători care să înscrie câte 12 goluri. Înmulțit cu 4 dă 48, asta e mai mult decât 40 (n.r. - numărul de goluri, plus-minus, înscrise de Mbappe pe sezon).
- Luis Enrique, antrenorul de la PSG

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.