Liga 1

Câți bani primește Dinamo pentru transferul internaționalului român la Al Nasr » „Câinii” i-au găsit înlocuitor mai scump

Costin Amzăr (primul din stânga), foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol, Romeo Ene  —  luni, 30 septembrie 2024

Costin Amzăr (21 de ani) s-a despărțit în această seară de Dinamo. Fundașul stânga a fost împrumutat la Al Nasr, locul 8 din campionatul Emiratelor Arabe Unite. GSP.ro a aflat motivul pentru care „câinii” au renunțat la serviciile jucătorului.

Dinamo a rămas descoperită pe postul de fundaș stânga. Singurul apărător stânga de meserie este Raul Opruț (26 de ani), cel care va fi indisponibil pentru meciul de etapa viitoare cu Farul Constanța, din deplasare, din cauza cartonașului roșu primit în meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani.

Amzăr a fost dorit de Al Nasr încă din vară, însă mutarea s-a concretizat astăzi, în ultima zi de transferuri din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Motivul pentru care Amzăr a plecat de la Dinamo

Din informațiile GSP.ro, despărțirea s-a produs la insistențele jucătorului. Amzăr și-a manifestat dorința de a părăsi echipa, fiind nemulțumit de statutul lui la Dinamo. El a ajuns rezervă în acest sezon, după ce a fost om de bază în ultimele două sezoane.

Lui Amzăr i s-a oferit o hârtie pentru a-și găsi echipă. Formația din Emiratele Arabe Unite achită aproximativ 150.000 de euro în schimbul împrumutului lui Costin Amzăr.

A contribuit la promovarea „câinilor” în Liga 1 în sezonul 2022-2023 și a fost titular inclusiv anul trecut. Dinamoviștii l-au împrumutat pe Raul Opruț în acest sezon de la Kortrijk, formație din Belgia.

Costin Amzăr, foto: Instagram @11amzar_

Din informațiile GSP.ro, Dinamo vrea să-l transfere definitiv pe Raul Opruț. Fundașul lui Kortrijk i-ar costa pe „câini” aproximativ 250.000 de euro.

O altă variantă este Riza Durmisi (30 de ani), danez cu origini kosovare. El este liber de contract din vară, după despărțirea de LKS Lodz, formație din Polonia.

Riza Durmisi este un jucător pe placul lui Zeljko Kopic, susțin sursele Gazetei. Fostul internațional danez, liber de contract din această vară, poate ajunge la Dinamo. Informația a căpătat sens în contextul în care „câinii” au rămas descoperiți pe postul de fundaș stânga.

Riza Durmisi și-a început cariera în Danemarca, la Brondby, pentru care a evoluat timp de 4 sezoane. În vara anului 2016, Betis Sevilla plătea 2 milioane de euro în schimbul fundașului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.