Europa League

Răzvan Burleanu, mesaj pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK - FCSB: „Merită”

Răzvan Burleanu, președintele FRF

Articol de Alexandru Tomuțiu, George Nistor  —  luni, 30 septembrie 2024

Răzvan Burleanu a condus astăzi ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, unde a vorbit și despre meciul dintre FCSB și PAOK, care se va disputa joi, 3 octombrie, de la 22:00, în runda cu numărul #2 a grupei din Europa League.

Răzvan Burleanu a spus că îl apreciază foarte mult pe Răzvan Lucescu și că într-o zi ar vrea să îl vadă pe banca naționalei României.

Președintele FRF a declarat că o va susține pe FCSB în meciul de joi și îi îndeamnă și pe toți iubitorii fotbalului din România să facă la fel.

Răzvan Burleanu, înainte de PAOK - FCSB: „Răzvan Lucescu e un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Ne-am dori la un moment dat să putem să colaborăm”

„Răzvan Lucescu e un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Ne-am dori la un moment dat să putem să colaborăm, cândva. Să fie selecţioner, merită această şansă şi această oportunitate.

Fiind vorba de România, voi susţine FCSB. Acest lucru trebuie să-l facă şi ultraşii celorlalte cluburi din România. Toate echipele vor beneficia de performanţele FCSB-ului în cupele europene. Mai mult, toate echipele care nu participă în cupele europene vor beneficia de plăţile de solidaritate de la UEFA. Deci, FCSB trebuie să câştige cu PAOK, în deplasare”

Cel mai așteptat subiect se referă la regula 5+6. Pot să vă anunț cu bucurie că astăzi s-a adoptat o nouă regulă în fotbalul românesc la nivelul primelor două eșaloane. Regula 5+6 se aplică începând cu sezonul 2024/2025. Presupune ca pe durata unui joc să avem cel puțin 5 jucători formați la nivel național. Din stagiunea 2025/2026, numărul lor va crește la 6. Ce mai remarcăm în ceea ce privește Liga 1 este că numărul mare de minute jucate de fotbaliștii străini crește de la un an la celălalt
- Răzvan Burleanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.