Liga 1

Hagi și Popescu au fost la Guvern, apoi a venit anunțul oficial: „E gata, fariști!”

+10 Foto
Sursa foto: gov.ro

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 01 octombrie 2024

Guvernul României a dat undă verde construirii noului stadion din Constanța. În prezența lui Gică Hagi și Gică Popescu, la Palatul Victoria a fost semnat actul pentru construirea arenei.

Noul stadion „Gheorghe Hagi” ar urma să fie gata peste doi ani și va avea 18.000 de locuri. Va costa aproximativ 100 de milioane de euro. La ceremonia de semnare, alături de Hagi și Popescu, au participat premierul Marcel Ciolacu și șefa ANS Elisabeta Lipă.

A fost semnat actul pentru construcția stadionului „Gheorghe Hagi”: „E gata, fariști”

„E gata, fariști ! A fost semnat actul pentru construirea noului stadion”, apare pe site-ul clubului lui Gică Hagi.

„Marile bucurii par să vină, uneori, și după lungi suferințe. După titlul obținut în 2023, Constanța zâmbește din nou, și numai sportul poate aduce fericire unei întregi comunități.

30 septembrie va rămâne  o zi istorică pentru constănțeni, după ce la Palatul Victoria a fost semnat actul privind construirea noului stadion ultramodern de la malul mării.

«Prima investiție vizează construirea stadionului „Gheorghe Hagi” în Municipiul Constanța, județul Constanța, care va avea o capacitate de 18.000 locuri, o suprafață desfășurată de circa 64.000 mp, va cuprinde  un teren de antrenament pentru fotbal și atletism (pista cu 6 culoare) cu o tribună de circa 1.000 locuri,  o clădire de vestiare pentru antrenament și amenajări exterioare.

Valoarea contractului depășește 490 de milioane lei și are o durată de proiectare și execuție de 28 de luni» se arată în comunicatul transmis de Guvernul României. La ceremonia de semnare a contractului de finanțare pentru noul stadion, au participat, din partea clubului nostru, principalul finanțator Gheorghe Hagi și președintele clubului, Gheorghe Popescu”, se arată pe site-ul Farului.

GALERIE FOTO. Cum va arăta noul stadion din Constanța

+10 Foto
Farul Constanța va avea un nou stadion // sursă foto: Twitter @ Emishor
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.