Liga 1

Dinamo a RATAT transferul în ultima clipă: „Eram înțeleși, dar cineva l-a sunat și deturnat!”

Omar Rekik, în stânga // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 01 octombrie 2024

Fundașul central Omar Rekik, 22 de ani, nu mai ajunge la Dinamo. Părțile erau înțelese, dar jucătorul s-a răzgândit în ultima clipă, înainte să zboare spre România, conform administratorului special Andrei Nicolescu.

Cu apărarea în „piuneze”, Dinamo a căutat să transfere de urgență un fundaș central. „Câinii” s-au orientat către tunisiano-olandezul Omar Rekik, jucător care și-a făcut junioratul în câteva Academii cu renume: Feyenoord, Manchester City, Marseille, Hertha și Arsenal, cu meciuri la seniori pentru Wigan Athletic și Sparta Rotterdam.

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a dezvăluit că ajunsese la un acord cu Omar, care urma să zboare în România pentru vizita medicală și parafarea contractului. Mutarea a picat în ultima clipă.

Dinamo l-a ratat pe Omar Rekik: „A fost sunat și deturnat!”

„Am fost foarte aproape să transferăm un jucător, agreaserăm toate detaliile, și cumva nu s-a mai finalizat, pentru că jucătorul nu s-a urcat în avion. Frustrarea a fost destul de mare în rândul suporterilor, așa că m-am văzut obligat să le dau această explicație.

Este vorba despre Omar Rekik, cel care a făcut Academia la Arsenal, cu care ajunsesem la un acord, inclusiv cu agenții și cu tatăl lui, care voia să-l vină în România să-l ajute să se mute aici. Se pare că în ziua în care trebuia să vină, cineva de la Hull City, din grupul Hull, l-a sunat și l-a deturnat. Cam asta este povestea, pe scurt.

Nu a vorbit nici măcar cu agenții, asta fost frustrant pentru noi. Nu am știut o zi întreagă”, a dezvăluit Nicolescu la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Refuzul de ultim moment al lui Rekik a creat o situație delicată pentru Dinamo, care sistase tratativele cu alți 2 stoperi în momentul în care „afacerea Rekik” părea încheiată.

„A creat o situație destul de complicată. Rekik era una dintre cele 3 opțiuni, dar cu celelalte două le-am spus că deja am ajuns la o altă decizie. Acum ar fi mai dificil să reluăm discuțiile, dar vom vedea, încercăm să rezolvăm această problemă, a fundașului central”, spune Nicolescu.

Andrei Nicolescu: „Riza Durmisi este pe lista noastră”

Dinamo analizează acum posibilitatea de a-l transfera pe fundașul stânga Riza Durmisi 30 de ani, fotbalist liber de contract. Banda stângă a apărării a rămas descoperită după transferul lui Costin Amzăr în Emiratele Arabe Unite:

„Durmisi este pe listă, este în analiză, e greu de spus acum dacă este o soluție. Teoretic poate fi o soluție, dar la momentul ăsta nu este nicio decizie luată”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.