Liga 1

Angelescu s-a băgat între Șumudică și Viorel Moldovan: „Vă dați seama că există frustrări”

Victor Angelescu, prezent la FC Voluntari - Rapid / foto: GSP

Articol de Daniel Grigore  —  marți, 01 octombrie 2024

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a dezamorsat aparentul conflict dintre antrenorul Marius Șumudică și președintele Viorel Moldovan, susținând că între cei 2 rapidiști nu există niciun fel de problemă.

Declarația lui Viorel Moldovan după remiza albă cu Oțelul, cum că „arătăm a infanterie ușoară”, l-a iritat la culme pe Marius Șumudică.

Antrenorul lui Rapid s-a declarat dezgustat de afirmațiile lui Moldovan: „Nu mi se par OK asemenea intervenții la adresa jucătorilor, a bătut puțin și în mine”.

Chestionat pe seama subiectului, acționarul minoritar Victor Angelescu, a ținut să nege existența unor tensiuni între cei 2.

Victor Angelescu, despre schimbul de replici dintre Șumudică și Viorel Moldovan: „Vă dați seama că există frustrări”

„Nu am apucat să îi întreb pe fiecare în parte, doar am văzut declarațiile.

Nu vreau să iau partea unuia sau altuia, mai ales că nu există un conflict real. E mai mult supărare. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm cu Oțelul. Câtă vreme am făcut egal și nu avem victorie în Giulești în acest sezon, vă dați seama că există frustrări. Dar nu există niciun fel de problemă, nu a existat nici înainte nimic între ei.

Probabil interpretarea lui Șumi a fost că s-ar fi referit la jucători și cumva a dat în ei. Până la urmă, avem încredere în jucătorii noștri, dar trebuie să începem să arătăm mult mai bine. Poate asta nu i-a convenit, dar nu e nicio problemă între ei, din câte știu eu.

Mai mult ca sigur a existat sau va exista un dialog între ei. Fiecare interpretează într-un anumit fel. Sunt convins că vor vorbi, dar oricum nu e ceva major”, a transmis Angelescu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Victor Angelescu: „Obiectivul este să fim pe loc de play-off la iarnă”

Referitor la jocul echipei, Angelescu a afirmat că este nevoie de o îmbunătățire. Totodată, a transmis că se așteaptă ca în momentul pauzei de iarnă Rapid să fie „la nu mai mult de 3-4 puncte de locul 6”, dacă nu chiar pe poziție de play-off:

„Cred că am arătat mai bine de când a venit Marius, avem un joc mai consistent, dar nu suntem încă mulțumiți, nu suntem la nivelul la care vrem să fim. Vom vedea în următoarele etape, sper să arătăm din ce în ce mai bine. Personal am încredere în majoritatea jucătorilor, dar cu toții avem așteptări mai mari de la unii dintre ei.

Eu sper să fim pe locul 6 la iarnă, de play-off. Obiectivul este să terminăm pe loc de play-off, probabil să nu fim la mai mult de 3-4 puncte de locul 6, dar eu sper să fim între primele 6 până atunci, așa mi-aș dori”.

Mi se pare că se comportă mai mult decât civilizat, foarte OK. Atât timp cât încă avem rezultate fluctuante, poate e normal să existe tensiuni, cu toții ne dorim să fim mai sus.

- Victor Angelescu, despre Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.