Stranieri

Prima reacție a lui Ianis Hagi, reprimit în lotul lui Rangers

Ianis Hagi, reprimit în lotul lui Rangers // sursă foto: rangers.co.uk

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 01 octombrie 2024

Ianis Hagi, 25 de ani, a oferit o primă reacție după ce a fost reintegrat în circuitul primei echipe a celor de la Rangers.

Până astăzi, Ianis Hagi s-a antrenat și a jucat la echipa secundă a lui Rangers în acest sezon. Într-un final, părțile s-au reconciliat, iar internaționalul român a reintrat sub comanda antrenorului Philippe Clement.

Prima reacție a lui Ianis Hagi, reprimit în lotul lui Rangers

Ianis s-a antrenat astăzi alături de prima echipă, cu Rangers publicând o imagine cu el de la ședința de pregătire. Românul a distribuit-o pe contul personal de Instagram și a scris „Back”, în traducere „înapoi” / „am revenit”, alături de o inimă albastră.

Postarea lui Ianis Hagi, după ce a fost reprimit la antrenamentele primei echipe

Contractul lui Ianis la Rangers va expira în vara lui 2026. El a fost dorit de Rapid în această vară, însă nu i-a surâs ideea revenirii în Superligă.

A renunțat la clauza problematică?

Principalul motiv pentru care Ianis fusese tras pe linie moartă la Rangers este o clauză prevăzută în contractul dintre el și clubul din Glasgow. După meciul cu numărul 100 la Rangers, românul ar fi trebuit să aibă parte de o mărire salarială consistentă. Mai este nevoie de o singură apariție pentru ca borna să fie atinsă.

Ianis s-a arătat dispus să renegocieze respectiva clauză, astfel că nu ar fi de mirare dacă părțile ar fi ajuns la o înțelegere în acest sens, care să-i permită să revină la prima echipă.

Tatăl fotbalistului, Gică Hagi, a lansat spre finalul verii o tiradă la adresa clubului scoțian.

„El a dat totul pentru Rangers, e iubit de public, cum să nu se antreneze cu echipa mare? E singurul lor jucător de națională. Ce interese sunt acolo? Până unde au ajuns interesele?! E jucătorul care v-a făcut campioni alături de ceilalți, de Gerrard și de ceilalți! Și tânăr, are 25 de ani. Și e singurul care a fost la EURO, jucând. Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva, la interese atât de meschine. MESCHINE! E grav că se întâmplă așa ceva”, a tunat atunci Hagi senior.

Pentru Rangers urmează un meci de Europa League cu Lyon, joi seara, de la ora 22:00. Ianis Hagi nu va juca, întrucât nu face parte din lotul de Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.