Stranieri

Florinel Coman strălucește în Liga Campionilor Asiei! Fostul jucător de la FCSB, decisiv în victoria împotriva deținătoarei trofeului

Florinel Coman, în Liga Campionilor Asiei, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  marți, 01 octombrie 2024

Florinel Coman (26 de ani) se descurcă de minune la noua echipă. Fostul atacant de la FCSB, în prezent la Al-Gharafa, a reușit două pase de gol în etapa 2 din Liga Campionilor Asiei. Al-Gharafa a învins-o pe teren propriu pe Al-Ain, scor 4-2.

Al-Ain este chiar deținătoarea Ligii Campionilor Asiei. Joselu (34 de ani), fostul atacant de la Real Madrid, a înscris o „dublă” în succesul formației din Qatar. Coman a fost titularizat de antrenorul Pedro Martins și a fost înlocuit în minutul 90+3 de Dame Traore (38 de ani).

Florinel Coman, două assist-uri în Liga Campionilor Asiei pentru Al-Gharafa

Al-Gharafa a deschis scorul în prelungirile primei reprize (45+2), prin Joselu, fostul atacant de la Real Madrid. Gazdele s-au desprins imediat după startul reprizei secunde. Același Joselu a realizat „dubla”, iar partida părea că se îndreaptă către o victorie liniștitoare pentru Coman&Co.

Acest lucru nu s-a întâmplat deoarece trupa pregătită de Hernan Crespo a revenit în decurs de doar 10 minute. Mai întâi, Kaku (29 de ani) a redus din diferență în minutul 56, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

10 minute mai târziu, Soufiane Rahimi (28 de ani) le-a adus egalarea oaspeților. A fost momentul în care Florinel Coman a ieșit la rampă. Fostul atacant al FCSB-ului i-a pasat decisiv lui Seydou Sano (19 ani) în minutul 73. Coman a centrat perfect la reușita fundașului, care a punctat din marginea careului.

Florinel Coman, foto: Imago Images

3 minute mai târziu, același Coman a contribuit decisiv pentru Al-Gharafa. Florinel a preluat în interiorul careului și a expediat un șut către poarta apărată de Khalid Eisa (35 de ani). Yacine Brahimi (34 de ani) a urmărit balonul și a dus scorul la 4-2. Coman a reușit să ofere două assist-uri în decurs de trei minute.

S-a terminat 4-2 pentru Al-Gharafa, formație care se află pe locul 7 în grupa din Liga Campionilor Asiei, cu 3 puncte după primele 2 etape. Pentru Al-Gharafa urmează duelul din deplasare cu Umm-Salal, din Cupă.

Clasamentul din grupa de Vest a Ligii Campionilor Asiei, foto: Flashscore

7 milioane de euroe cota lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.