Stiri extrasport

Mircea Geoană, noi declarații despre relația cu marele rival Traian Băsescu: „Românii și româncele își fac opinii despre liderii lor ...”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 04 octombrie 2024

Mircea Geoană, 66 de ani, a deschis un conflict cu Traian Băsescu încă de când și-a anunțat candidatura la prezidențiale, în septembrie 2024. Atunci, candidatul independent a spus despre fostul președinte că „e într-o zonă de degradare biologică” și a primit o replică usturătoare de la Băsescu.

Într-o ediție specială din Prietenii lui Ovidiu, în care Gazeta a încercat să afle ce planuri are Geoană pe partea sportivă, Ovidiu Ioanițoaia l-a întrebat și despre conflictul cu marele său rival. Iată cum s-a petrecut dialogul:

„Eu am avut o problemă directă, deci sunt și subiectiv”

- Ați pierdut în fața lui Băsescu. Ce raporturi ați avut după aia cu Băsescu? Mai vorbiți acum când vă întâlniți? Vă salutați?
- Ne-am văzut des pe naveta de Bruxelles.

- Dumneavoastră la NATO, el la Parlamentul European.
- E o relație civilizată, ne salutăm. Nu avem vreo mare conversație între noi. A rămas, evident, o anumită distanță.

- Dar nu e o dușmănie?
- Nu! Și eu, în general, nu port dușmănie. Și încerc, efectiv, să pun fiecare lucru în cutiuța sa. Până la urmă, despre dânsul, românii judecă. Nu judecata mea este importantă. Așa cum despre actualul președinte, românii judecă și vor judeca. Pe mine, dacă ajung președinte, o să mă judece bine sau rău, sper că bine, oamenii după ceea ce fac. Deci nu este treaba mea să judec pe cineva, mai ales că am avut și eu o problemă directă, și poate că sunt subiectiv. Cred că românii și româncele își fac opinii despre liderii lor ...

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.