Europa League

Gigi Becali, la plecarea spre Salonic: „Când mă îmbrăcam, aveam emoții, emoția deplasării... Uite că Dumnezeu ne-a pregătit ceva mai bun!”

+42 Foto
Gigi Becali, la aeroport, înainte de PAOK - FCSB

Articol de Romeo Ene, George Nistor, Răzvan Petrescu (video)  —  miercuri, 02 octombrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, a fost prezent la Aeroportul Henri Coandă, acolo unde a făcut deplasarea alături de FCSB la Salonic, pentru meciul cu PAOK, din Europa League. Primii pe aeroport au sosit jucătorii campioanei. La scurt timp și-a făcut apariția și Gigi Becali, însoțit de călugări, nelipsitul Ionuț Luțu și fostul arbitru Alexandru Tudor.

  • PAOK - FCSB se joacă joi, 3 octombrie, de la 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Becali a oferit primele declarații de pe aeroport. Foarte încrezător, finanțatorul campioanei nu este speriat de PAOK și așteaptă o evoluție consistentă din partea echipei sale.

Gigi Becali a explicat faptul că are emoții în contextul în care n-a mai fost prezent într-o deplasare europeană de 18 ani, de la Middlesbrough - FCSB 4-2, din semifinalele Cupei UEFA 2006.

Gigi Becali, declarații pe aeroport, înainte de PAOK - FCSB: „E posibil să închiriem o biserică”

+42 Foto
Gigi Becali și FCSB au plecat la Salonic pentru meciul cu PAOK, foto: George Nistor / GSP

Principalul motiv pentru care Becali face deplasarea este cel religios. Finanțatorul campioanei a anunțat la aeroport faptul că va închiria o biserică, iar mâine va face Sfânta Liturghie în limba română.

„Noi suntem obișnuiți că suntem Steaua (n.r. - FCSB). Steaua are ADN de echipă mare. O victorie la Salonic ar însemna gândul la victorii, victorii și primele 8. După aia, mai departe, 25 de milioane sunt banii , atât e dacă te califici în primii 8.

Am zis că vreau Liga Campionilor, dar Dumnezeu poate să-ți pregătească ceva mai bun decât vrei. Mergeam în Liga Campionilor și ne spulberau ăia, că sunt prea puternici! Și te bagă în Europa League în primele 8, poți să iei mulți bani.

Ai și satisfacție, degeaba intri în Liga Campionilor dacă iei bătăi, bătăi. Aici poți să bați PAOK, Manchester, e ceva, este bucuria suporterilor. Pe ei nu-i interesează că sunt echipe mari, că ne bat toate, ei vor să câștige.

N-am mai plecat de foarte mult timp cu echipa. Când mă îmbrăcam, aveam și puține emoții, emoția deplasării. Uiți.. o perioadă în care nu faci ceva iese din firea ta, când o faci din nou, o faci de la început. Mă îmbrăcam și aveam mici emoții, plăcute. O să vedem cum o să mă simt”.

Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu: „Nu e bine ce face. Să dea gol de pe margine!”

Octavian Popescu (21 de ani), extrema stânga de la FCSB, a apărut cu părul vopsit pe aeroport, la plecarea spre Salonic, acolo unde roș-albaștrii vor juca împotriva lui PAOK în Europa League.

+42 Foto
Gigi Becali și FCSB au plecat la Salonic pentru meciul cu PAOK, foto: George Nistor / GSP

Gigi Becali, care a făcut parte din delegația roș-albaștrilor care a zburat la Salonic, l-a certat pe acesta pe aeroport. Patronul de la FCSB a declarat că doar vedetele își vopsesc părul.

„E treaba lui, face ce vrea, dar părerea mea e că nu e bine. Când ești la fotbal, gândește-te la fotbal. E adevărat că se vopsesc ăia mari, Neymar etc. ăia sunt vedete, ei se vopsesc ca vedetele, când ești vedetă poți să-ți faci ceva de vedetă, dar dacă nu ești, vrei să te faci? Nu mai poți.

Să vedem dacă are ocazia mâine să joace, n-are cum să dea gol de pe margine. Ștefănescu are calitate, în ultimul meci a căutat mingea, și Bîrligea și toți, e simplu”, a declarat Becali, la aeroport.

Am zis: Sfinte Dimitrie, de voi cădea cu PAOK, am să vin la tine să te vizitez! Și mă duc să-l vizitez. Am luat și trei preoți cu noi și s-ar putea să închiriem o biserică, iar mâine să facem liturghie în limba română

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.