Campionate

Jucătorul lui Manchester City, cercetat pentru că furase un telefon!

Matheus Nunes (26 de ani), mijlocașul lui Manchester City, a fost arestat sub acuzația că a furat telefonul unei persoane într-un club din Madrid/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 02 octombrie 2024

Matheus Nunes (26 de ani), mijlocașul lui Manchester City, a fost arestat sub acuzația că a furat telefonul unei persoane într-un club din Madrid.

Portughezul a fost dus la o secție de Poliție din Madrid pe 8 septembrie, după un scandal în clubul e noapte La Riviera. O persoană l-a fotografiat pe Nunes în baie, iar mijlocașul a reacționat și i-a luat telefonul din mână, potrivit El Mundo.

Mijlocașul lui Manchester City, arestat în Madrid

Nunes se afla la Madrid în pauza pentru meciurile echipelor naționale. Neconvocat la lotul Portugaliei, Matheus a primit liber de la Guardiola. S-a dus cu mai mulți prieteni în club, dar și-a încheiat noaptea de distracții la secție.

Un bărbat de 58 de ani ar fi încercat să-i face poze pe furiș, mijlocașul i-a smuls telefonul din mână și a refuzat să i-l mai dea înapoi. A fost chemată poliția, care l-a ținut pe Nunes câteva ore în arest. Acesta a fost ulterior eliberat, la câteva ore distanță.

Potrivit sursei citate, ar mai fi o variantă. Unii martori susțin că bărbatul de 58 de ani era în baie cu telefonul în mână, fără să îi facă poze lui Nunes. Jucătorul a crezut însă că e fotografiat și a reacționat în consecință, luându-i dispozitivul cu forța. Apoi, portughezul s-ar fi opus arestării atunci când au sosit polițiștii.

Rezervă până acum în acest sezon, Nunes va avea o misiune dificilă, și anume să îl înlocuiască pe Rodri, care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și va rata restul stagiunii. Mijlocașul portughez are doar 6 meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile.

Matheus Nunes/ foto Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.