Tenis

Știm ora când se joacă Simona Halep - Anna Blinkova, al doilea tur la WTA Hong Kong

Anna Blinkova, locul 78 WTA, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 02 octombrie 2024

Simona Halep a reușit la Hong Kong prima ei victorie după 778 de zile, pe 17 august 2022 obținea un succes în turul secund la WTA Cincinatti. Urmează un meci cu o jucătoare din Top 100 WTA.

Turneul chinez nu este transmis în România, dar poate fi urmărit pe siteul WTA, dacă vă faceți un cont gratuit.

Partida dintre Simona Halep și rusoaica Anna Blinkova (nr. 78 WTA, 26 de ani) se va disputa joi, după ora 12:00.

Cine este Anna Blinkova, noua adversară a Simonei Halep

Bună jucătoare de hard, Anna Blinkova are un tur 3 la Australian Open în acest an. Dreptace, rusoaica născută la Moscova a bifat și o semifinală de Grand Slam la dublu, în 2020, la US Open. Blinkova s-a calificat în turul 2 după ce a dispus de Peangtarn Plipuech 6-1, 6-2, într-o partidă ce s-a disputat marți.

De cealaltă parte, Simona Halep a acumulat 15 puncte în clasament și luptă să își revină ca echilibru al jocului, precum și în consecvența evoluțiilor.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că ați venit. M-am simțit foarte bine și a fost o adevărată plăcere să mă întorc pe teren. Am jucat primul meci după câteva luni și mă simt bine, chiar dacă sunt foarte obosită. Vreau să profit de această oportunitate pentru că am primit wildcard. A fost o partidă grozavă.

Sunt foarte fericită să fiu aici. Mă bucur de faptul că sunt aici pentru prima dată. Vreau să mă bucur de acest succes. Am simțit presiune după primul set, dar mi-am îmbunățit nivelul ulterior. Vreau doar să mă recuperez ca să pot juca mâine din nou în fața spectatorilor”, a declarat jucătoarea noastră la finalul partidei cu Rodionova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.