Liga 1

„Revii la Dinamo?” » A dat răspunsul în direct: „Iubesc clubul”

Gabi Glăvan, alături de Marius Niculae / foto: instagram.com/gglavan

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 02 octombrie 2024

Gabi Glăvan, 36 de ani, a fost întrebat azi, la emisiunea GSP Live, de unul dintre urmăritori dacă e posibil să revină la Dinamo. „Niciodată nu știi ce se poate întâmpla”, a răspuns acesta.

Glăvan a fost aproape de Dinamo, din postura de voluntar, încă din Liga 2. Prezentat oficial după promovare, expertul în scouting și analiză a adus cei mai mulți dintre fotbaliștii pe care roș-albii se bazează azi - printre ei, Homawoo, Politic, Abdallah. El a avut un rol determinant și în numirea antrenorului Zeljko Kopic.

Din cauza rezultatelor slabe, resimțind neîncredere din partea clubului, dar apăsat și de presiunea fanilor, Glăvan și-a înaintat demisia spre finalul anului 2023. La fel procedase înainte și Ovidiu Burcă.

VIDEO. Gabi Glăvan, întrebat dacă revine la Dinamo: „Niciodată nu știi ce se poate întâmpla”

Chestionat cu privire la o eventuală întoarcere la Dinamo, în contextul în care postul de director sportiv e și acum vacant în tabăra „câinilor”, Glăvan a oferit un răspuns criptat.

„Dacă e posibil să mă întorc la Dinamo pe viitor? Viitorul poate fi atât apropiat, cât și îndepărtat. Toată lumea știe că sunt dinamovist, am iubit și iubesc clubul Dinamo. Nu pot să exclud vreodată posibilitatea de a mă întoarce. Nu știu dacă în perioada următoare va fi posibil, dar pe viitor nu se știe. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla”, a declarat Gabi Glăvan, la GSP Live.

Expert în scouting și analiză, Glăvan a lucrat de-a lungul anilor la mai multe cluburi din România, printre care Oțelul Galați, Rapid, UTA, Universitatea Craiova, FC Voluntari sau Dinamo. De-a lungul timpului, a adus în Liga 1 jucători ca Laidouni, Hamroun sau Jefte.

Gabriel a lucrat și la România U21, iar în prezent este lector în cadrul Licențelor UEFA B, A și PRO din cadrul Școlii Federale de Antrenori, unde predă modulul de analiză și scouting.

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live cu Gabi Glăvan din 2 octombrie 2024

GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, contul de TikTok, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.