Europa League

Gigi Becali a început turul lăcașurilor sfinte la Salonic » Imagini senzaționale de la pelerinajul patronului de la FCSB + De ce ar vrea să închirieze o biserică

Gigi Becali, în pelerinajul de la Salonic. FOTO: Eduard Apostol

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache  —  miercuri, 02 octombrie 2024

Gigi Becali a și început turul bisericilor la Salonic. De-abia sosit în „țara sfinților”, alături de apropiați și călugări, a pornit să viziteze lăcașurile de cult, începând cu Biserica Sfântul Dimitrie, continuând cu „Grigorie Palama”. Joi, va continua cu Suroti și altele.

Gigi Becali a venit în pelerinaj în Grecia, în „țara sfinților”. Patronul FCSB n-a avut prea mult stare la hotelul de cinci stele unde este cazată formația roș-albastră la Salonic. Și-a luat apropiații, mulți prieteni, dar și călugări, și împreună au demarat turul lăcașurilor de cult din Salonic.

VIDEO » Imagini din Grecia cu Gigi Becali vizitând biserici din Salonic

Fidel promisiunilor sale, latifundiarul din Pipera a pornit din inima Salonicului. De la Biserica Sfântul Dimitrie, ținând să-și arate recunoștința printre alți români, unii turiști, în centrul urbei.

Gigi Becali a fost reperat de români, aceștia au vrut să facă poze cu el

Becali a avut puține clipe de intimitate la „Sfântul Dimitrie”. Jurnaliștii au fost pe urmele sale, dar și simplii turiști. Câțiva fani au venit și l-au rugat să facă o fotografie împreună. A acceptat solicitarea.

+40 Foto
Gigi Becali la Biserica Sf. Grigorie Palama din Salonic FOTO: Ionuţ Iordache (GSP)

Gigi Becali a avut totuși câteva momente în care a putut să se reculeagă în voie. A zăbovit în fața icoanei mari al Domnului nostru Iisus Hristos, s-a închinat și la moaștele Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir, ocrotitorul orașului Salonic.

13biserici care fac parte din patrimoniul UNESCO are Salonicul, plus altele mai mici

La ieșirea din biserică, Becali i-a strâns pe călugări alături, i-a chemat pe fiecare, pentru o fotografie împreună. Apoi, a explicat jurnaliștilor importanța credinței, într-un discurs de câteva zeci de secunde.

Turul bisericilor va continua și în ziua meciului. Gigi Becali are o dorință specială

Ulterior, Becali a dorit să vadă și Biserica Sfântul Grigorie Palama. A mulțumit, cu gesturi largi, șoferilor ce i-au permis să treacă strada, mai ales că traficul e aprig la Salonic, dar și unor polițiști care i-au îngăduit să parcheze mașina personală în apropierea bisericii.

+48 Foto
Sosire FCSB la Salonic/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Joi, ar vrea să viziteze, printre altele, și mănăstirea Suroti. Plus să reușească să organizeze o slujbă pentru apropiații săi, chiar și printre jucători, gândindu-se să închirieze o biserică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.