Europa League

A jucat pentru PAOK și o avertizează pe FCSB înainte de meciul de la Salonic: „Greu mai găseşti așa ceva în Europa”

Fostul fundaș stânga Răzvan Raț (43 de ani), care a jucat pentru PAOK Salonic între 2014 și 2015, crede că fotbaliștii celor de la FCSB vor fi copleșiți de atmosfera creată de fanii greci pe Toumba.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 02 octombrie 2024

Fostul fundaș stânga Răzvan Raț (43 de ani), care a jucat pentru PAOK Salonic între 2014 și 2015, crede că fotbaliștii celor de la FCSB vor fi copleșiți de atmosfera creată de fanii greci pe Toumba.

PAOK - FCSB, meci din runda cu numărul #2 a grupei din Europa League, se joacă joi, 3 octombrie, de la 22:00.

Răzvan Raț a adunat 41 de partide, 3 goluri și 8 pase decisive, în anul petrecut la Salonic. Acesta a rămas impresionat de suporterii lui PAOK, despre care spune că fac o atmosferă greu de egalat în Europa.

Pe lânga asta, fostul internațional spune că FCSB va trebui să sufere mult pentru a scoate un rezultat pozitiv, ținând cont de diferența de valoare dintre cele două echipe.

Răzvan Raț, înainte de PAOK - FCSB: „Greu mai găseşti așa ceva în Europa”

Răzvan Raț, jucând pentru PAOK Salonic

„Din punctul meu de vedere, este greu să egalezi atmosfera, presiunea, tot ce fac suporterii lui PAOK în tribune. Greu mai găseşti așa ceva în Europa. Au o pasiune fantastică, sunt extrem de fanatici. Își duc echipa spre victorie, încurajările lor contează într-o mare măsură la o eventuală victorie a lui PAOK.

E greu de zis, va fi complicat. Nici PAOK nu trece prin cel mai bun moment, au avut două înfrângeri la rând… E o echipă care are şi ea slăbiciunile ei, nu este invincibilă. Va fi un meci care pe care. Grecii sunt mai greu de bătut acasă.

PAOK are şi o valoare mai mare decât FCSB. Apropo de faptul că fanii din Salonic își conduc jucătorii spre victorie, să nu uităm că Răzvan Lucescu are şi fotbalişti foarte buni”, a spus Răzvan Raț, conform sportpesurse.ro.

Răzvan Lucescu e rege la Salonic, frate! Îl văd toți ca pe un sfânt. Pe bună dreptate, s-a impus, a schimbat multe în bine, are tot meritul, bravo lui! E foarte greu să reziști la Salonic și în Grecia. E foarte greu de explicat ce presiune este pe antrenorul lui PAOK, în afara terenului mai ales, nu ai respiro. Oricine ar fi el. Nici nu-ți intră mâncarea cum trebuie. Și ospătarii pun presiune pe tine

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.