Campionate

Exclus din lot, Dembele a mers tête-à-tête cu Luis Enrique » Francezii dezvăluie concluzia: ce se întâmplă la următorul meci

+6 Foto
Ousmane Dembele va reveni în lotul lui PSG // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 02 octombrie 2024

Ousmane Dembele (27 de ani) a purtat o discuție constructivă cu antrenorul Luis Enrique (54) și va face parte din lotul lui PSG pentru următorul meci, cu Nice, în campionat, pe 6 octombrie.

În ultima etapă de campionat, la 3-1 cu Rennes, Ousmane Dembele l-a nemulțumit pe antrenorul Luis Enrique. Tacticianul iberic a decis să-i dea o lecție fotbalistului, considerând că acesta nu i-a respectat indicațiile pe teren, și l-a exclus din lot pentru partida de Champions League cu Arsenal, pierdută cu 0-2.

Ousmane Dembele și Luis Enrique au făcut pace

Între timp, părțile au făcut pace, iar Dembele va fi reintegrat în lot pentru următorul meci al parizienilor, duminică, contra celor de la Nice.

Cotidianul L'Equipe scrie că „Dembele și Luis Enrique au vorbit în ultimele ore. Francezul și-a acceptat sancțiunea și vrea să treacă peste acest episod, precum își dorește și antrenorul. A fost o discuție pozitivă, care-i va permite lui Dembele să revină în lotul parizian pentru deplasarea de la Nisa”.

Cum explica Luis Enrique excluderea lui Ousmane Dembele

Înaintea partidei cu Arsenal, Luis Enrique a fost întrebat despre situația lui Dembele. Iată răspunsul antrenorului:

„Dacă cineva nu respectă așteptările de la echipă, înseamnă că nu este pregătit să joace. Meciul cu Arsenal este foarte important și vreau ca toți jucătorii mei să fie pregătiți. În consecință, l-am lăsat în afara lotului. Sunt foarte sincer și voi fi în continuare, dar nu voi crea o telenovelă din acest caz. Nu există nicio problemă între noi, este complet fals. Este vorba doar despre responsabilitățile fiecărui jucător”.

În acest sezon, Ousmane Dembele a înscris 4 goluri și a oferit 4 pase decisive într-un total de 7 apariții. În toate cele 6 etape de campionat, extrema franceză a avut măcar o contribuție decisivă (gol / assist). În Champions League, la 1-0 cu Girona, nu a repetat isprăvile din campionat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.