Liga Campionilor

Prins în flagrant pe transmisiunea Champions League, în timp ce se pregătea să prizeze!

+5 Foto
Prins în flagrant pe transmisiunea Champions League, pe cale să prizeze

Articol de David Marinescu  —  joi, 03 octombrie 2024

Camerele TV au prins un suporter al lui Bayern Munchen în flagrant în timpul meciului de Liga Campionilor cu Aston Villa, câștigat de englezi cu 1-0.

38.991 de spectatori au fost pe Villa Park din Birmingham în timpul meciului dintre Aston Villa și Bayern Munchen, duel condus de la centru de arbitrul român Radu Petrescu.

O parte dintre ei au fost suporteri ai lui Bayern Munchen, deplasați din capitala Bavariei pentru a-și susține favoriții.

Prins în flagrant pe transmisiunea Champions League, în timp ce se pregătea să prizeze

În minutul 20 al meciului, unul dintre simpatizanții lui Bayern a fost prins în flagrant, în timp ce părea să tragă un praf pe nas.

În prima fază, bărbatul respectiv scandează pentru echipa lui favorită, alături de un prieten îmbrăcat identic. Imediat după, pe transmisiunea TNT Sports se vede cum el își toarnă pe partea exterioară a palmei un praf misterios, alb, pe care îl duce apoi spre nas, ca și cum ar avea de gând să prizeze.

Camerele revin la acțiunea din teren chiar înainte ca spectatorul respectiv să-și ducă planul la bun sfârșit.

În altă ordine de idei, acțiunea de pe teren nu le-a produs bucurie suporterilor lui Bayern. Aston Villa a învins multipla campioană a Europei cu 1-0, grație golului înscris de Jhon Duran în minutul 79. Columbianul l-a zărit ieșit din poartă pe Manuel Neuer și l-a „executat” cu o execuție de zile mari.

În prima lor prezență în Liga Campionilor după 21 de ani, „The Lions” se descurcă senzațional pe plan continental. Trupa lui Unai Emery a început campania cu un succes la Berna, 3-0 cu Young Boys, și a continuat cu răsunătorul succes contra lui Bayern.

Obiectivul trupei din Birmingham va fi clasarea pe una dintre primele 24 de poziții. Primele 8 din grupa-gigant avansează direct în optimi, în vreme ce formațiile clasate între locurile 9 și 24 vor disputa un baraj pentru accederea în faza optimilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.