Stranieri

Prima reacție a lui Gică Hagi, după ce Ianis a fost reprimit la antrenamentele lui Rangers » În august acuza „interese meschine”

Gică Hagi, la conferința dinainte de Farul - Dinamo

Articol de Ionuţ Coman  —  joi, 03 octombrie 2024

Gică Hagi (59 de ani) a reacționat la vestea că fiul lui, Ianis, 25 de ani, a fost reprimit la antrenamentele lui Rangers, după mai bine de două luni de exil la formația secundă.

Gică Hagi se pregătește pentru meciul de vineri cu Dinamo, ora 21:00, parte din runda 12 a Superligii.

La conferința de presă dinaintea meciului, Hagi a comentat și situația fiului Ianis, reprimit la antrenamentele lui Rangers după ce a stins conflictul contractual cu echipa scoțiană.

Gică Hagi, prima reacție după ce Ianis Hagi a fost reprimit la antrenamentele lui Rangers: „Acum pot să dorm liniștit”

Gică s-a rezumat să spună că „Ianis este la un club imens. Ianis este fericit, iar eu sunt liniștit acum. Pot să dorm liniștit”.

Această luare de poziție vine în contextul în care în urmă cu puțin peste o lună, la finalul lui august, Gică Hagi lansase o tiradă la adresa clubului din Glasgow.

Gică Hagi, în finalul lui august: „Interese MESCHINE!”

La acea vreme, „Regele” s-a arătat scandalizat de tratamentul la care era supus fiul lui:

„Dacă și cu un jucător care vine și îți câștigă campionatul după nu știu câți ani, apoi se accidentează pentru Rangers, jucând acolo, facem așa... Unde am ajuns?! Ce e în fotbalul ăsta? Unde s-a ajuns?! Prea departe.

Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva, la interese atât de meschine. MESCHINE! E grav că se întâmplă așa ceva.

E oare întâmplare? Sunt niște fapte! Eu le spun acum ca să audă și ei. Dacă acolo se face așa, păi în România e posibil orice. Dacă în Anglia s-a ajuns la așa ceva... El mai are contract un an cu Rangers, nu 2 sau 3.

Chestia gravă e că el s-a întors și nu s-a dus să se antreneze cu echipa mare, unde și-a rupt piciorul, unde a stat un an și ceva. Iar înainte a ieșit campion, deci a dovedit că e super.

La 22 de ani a ieșit cel mai bun pasator. Acum nu mai e bun, că zice un director și un antrenor. Păi dacă la ei se întâmplă asta, la noi ce să mai zicem?”, „tuna” Hagi senior atunci.

  • Rangers o va înfrunta în această seară pe Lyon în grupa de Europa League. Ianis Hagi nu va juca, întrucât nu face parte din lotul de Europa League al scoțienilor.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.