Europa League

Ce a făcut Gigi Becali în dimineața meciului PAOK - FCSB » Și-a ținut promisiunea

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache  —  joi, 03 octombrie 2024

Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a ținut de cuvânt și a reușit să închirieze o biserică în apropiere de Salonic pentru o Liturghie în limba română, ținută de călugării și preotul cu care a sosit în Grecia. Astăzi, a stat printre jucători, i-a motivat, diseară vine la meci

Gigi Becali a organizat o Liturghie în limba română la o biserică din Veria în noaptea de miercuri spre joi. Patronul FCSB a spus încă de la descinderea pe tărâm elen că dorește acest lucru. S-a interesat și la Biserica "Sfântul Dimitrie", dar și la alte lăcașuri sfinte din Salonic.

Liturghie ținută în noapte într-o biserică la o oră de Salonic

+48 Foto
Sosire FCSB la Salonic/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Până la urmă a găsit o biserică la Veria, la aproape o oră distanță de locul de cantonament al campioanei României. Becali a fost însoțit de apropiați, dar și de alaiul de călugări și un preot cu care a venit din București.

După ce a vizitat mai multe biserici în Salonic, miercuri, pe zi, printre care "Sfântul Dimitrie" și "Sfântul Grigorie Palama", Becali și-a petrecut toată noaptea la slujbă. "Până la ora 5:00 dimineața a stat", au mărturisit apropiații săi.

Discuții cu jucătorii, dar și cu Pantelis Kapetanos

În ciuda acestui detaliu, patronul FCSB nu a ratat să stea printre jucători în prima parte a zilei de joi. Pe lângă discuțiile cu oamenii din jurul său, Becali a mers și a vorbit și cu jucătorii. Le-a spus câteva cuvinte de îmbărbătare lui Florin Tănase și compania chiar pe terasa hotelului de cinci stele la care este cazată delegația roș-albastră până vineri.

Totodată, a schimbat și câteva vorbe cu Pantelis Kapetanos, fostul golgheter stelist, care i-a vizitat pe cei de la FCSB la prânz.

În afara meciului ce va începe la ora 22:00, pe stadionul "Toumba", Becali și-a mai programat o descindere la biserica „Sfântul Dimitrie" și vineri în prima parte a zilei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.