Stiri extrasport

În plin divorț de Cristi „Dodel” Tănase, Adina Maria a pozat provocator: „Minunato!”

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 03 octombrie 2024

Adina Maria, încă soția lui Cristi Tănase (37 de ani), a postat imagini provocatoare cu ea în ziua în care a împlinit 30 de ani. Tânăra l-a acuzat pe fotbalist că a fost agresiv cu ea.

Soția fostului fotbalist Cristi Tănase, Adina Maria, a captat atenția pe rețelele sociale cu o serie de imagini provocatoare postate de ziua ei de naștere.

FOTO. În plin divorț de Cristi Tănase, Adina Maria a pozat provocator de ziua ei

Adina Maria a împlinit 30 de ani și a marcat evenimentul printr-o ședință foto spectaculoasă, în care a fost însoțită de fiica ei de doar 6 luni, pe care o are cu „Dodel”. 

„De mică mi-am dorit să fiu om mare, dar când realizam că viața nu e mereu așa cum ne dorim, înțelegem că doar iubirea aia pură ne face să fim mai buni! Ea (n.r.- fiica ei) e puterea și fericirea mea! Iar astăzi este despre mine, despre cine sunt, cum am evoluat, cum am crescut în toate sensurile.

Cum am văzut defilând în timp anii mei, reușitele, eșecurile, oamenii, experiențele, familia, viața. O zi în care simt un bilanț la ce am. Mă cuprinde un sentiment de împlinire sufletească, o armonie”, a fost mesajul postat de Adina Maria.

Soția lui Cristi Tănase, fotografii spectaculoase pe Instagram 

Fanii au fost extrem de încântați de fotografii și i-au lăsat comentarii în care au complimentat-o. 

  • „Eşti cea mai frumoasă mamă”
  • „La mulți ani fericiți! Ești superbă!”
  • „Minunato! Ai cel mai frumos cadou pentru toată viața!”

Postarea a atras rapid sute de aprecieri din partea celor peste 33.000 de urmăritori pe Instagram. Imaginile au venit într-un moment dificil pentru Adina, care este în plin proces de divorț de fostul jucător al FCSB-ului, după ce l-a acuzat de acte de violență, obținând chiar un ordin de protecție împotriva lui. 

Cu toate acestea, Adina a renunțat recent la ordinul de protecție, permițându-i lui Cristi Tănase să își vadă fiica. În ciuda acestei schimbări, relația dintre cei doi pare că nu mai poate fi reparată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.