ESports

Se pare că scurgerile de informații despre GTA 6 sunt legitime, după ce Take-Two a aplicat sancțiuni pentru drepturi de autor împotriva YouTuberilor care discută despre aceste informații

Se pare că scurgerile de informații despre GTA 6 sunt legitime, după ce Take-Two a aplicat sancțiuni pentru drepturi de autor împotriva YouTuberilor care discută despre aceste informații.

Articol de GSP.ro  —  joi, 03 octombrie 2024

Compania-mamă a Rockstar a emis o lovitură de drepturi de autor împotriva unui YouTuber pentru că a raportat despre scurgerile legate de GTA VI, ceea ce sugerează că aceste zvonuri sunt adevărate.

Scurgerile despre GTA 6 și sancțiunile aplicate de Take-Two

În septembrie, insiderul LegacyKillaHD a împărtășit pe X (fostul Twitter) o serie de scurgeri despre dezvoltarea GTA VI, dezvăluind detalii despre tipurile de misiuni, un jaf inspirat din seria Fast and Furious, și structura narativă a jocului, comparabilă cu Red Dead Redemption 2.

YouTuberul sancționat de Take-TwoYouTuberul Cyber Boi a creat un videoclip în care discuta doar aceste scurgeri, fără să includă imagini filtrate, folosind doar secvențe din GTA V pentru a sublinia informațiile oferite de LegacyKilla.

În ciuda acestui fapt, Take-Two i-a aplicat o sancțiune pentru drepturi de autor. Cyber Boi consideră că această acțiune confirmă autenticitatea scurgerilor.El a menționat pe Reddit că Take-Two și-a externalizat sistemul de identificare a conținutului către o companie terță, care nu mai revendică direct filmările scurse.

În schimb, în ultimele 24 de ore, au fost vizați creatorii care discută despre imagini, inclusiv cele generate de AI. Cyber Boi a spus că a vorbit cu alți cinci YouTuberi care au trecut prin experiențe similare, subliniind că Take-Two încearcă să oprească răspândirea informațiilor scurse. Deși este optimist că sancțiunea va fi ridicată, incidentul ridică întrebări serioase despre validitatea scurgerilor de la LegacyKilla și impactul asupra creatorilor de conținut care discută despre GTA VI.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.