Europa League

Ce se va întâmpla înainte de PAOK - FCSB » UEFA și-a dat acordul

+33 Foto
Antrenament oficial FCSB înaintea meciului cu PAOK Salonic din Europa League FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Cezar Titor  —  joi, 03 octombrie 2024

Înainte de a doua partidă a roș-albaștrilor din grupa XXL de Europa League, va avea loc un moment de reculegere în memoria unor suporteri eleni care au încetat din viață în urmă cu 25 ani.

PAOK - FCSB va avea loc pe „Toumba”, de la ora 22:00, partida fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Comemorare emoționantă înainte de PAOK - FCSB

Trupa pregătită de Răzvan Lucescu a primit acordul UEFA de a organiza un moment de reculegere înainte de primul fluier al partidei cu FCSB.

În urmă cu 25 ani, în Valea Tembi, șase suporteri ai „vulturilor” și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier. Aceștia se întorceau de la Atena, unde au fost prezenți pentru a își încuraja favoriții într-un derby cu Panathinaikos.

Grecii de la gazzetta.gr anunță că omagiul va fi însoțit de depunerea unor coroane de flori, așa cum este tradiția încă din 1999 încoace.

În mod tradițional, FCSB va avea parte de o primire extrem de ostilă pe „Toumba”, stadion cu o capacitate de 28.000 locuri, însă jucătorii lui Charalambous și Pintilii vor beneficia totuși de un sprijin consistent, peste o mie de suporteri făcând deplasarea din țară.

Deplasarea nu a fost lipsită de probleme. Opt dintre suporterii FCSB ce voiau să-și susțină favoriții pe Toumba au fost arestați imediat după ce au trecut vama în Grecia.

+33 Foto
Antrenament oficial FCSB înaintea meciului cu PAOK Salonic din Europa League FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Cei opt s-au încăierat cu poliția, unii suferind consecințe chiar în urma altercației, când au refuzat să fie controlați de Poliția de Frontieră. Suporterii încă nu au primit un verdict, Poliția Locală nedorind o inflamare a spiritelor chiar înainte de partida de la Salonic. Evenimentul a avut loc la granița dintre Bulgaria și Grecia, suporterii campioanei en titre deplasându-se cu mașinile personale.

PAOK Salonic – FCSB, echipe probabile:

PAOK: Kotarski – Otto, Kedziora, Michailidis, Baba – Camara, Ozdoev – Zivkovic, Konstantelias, Taison – Chalov
Rezerve: Monastirlis, Balomenos, Bakayoko, Despodov, Sastre, Schwab, Shoretire, Thymianis, Tissoudalli
Antrenor: Răzvan Lucescu

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Șut, Lixandru – Băluță, Olaru, Fl. Tănase - Bîrligea
Rezerve: Vlad, Panțîru, M. Popescu, Oct. Popescu, Edjouma, Baeten, Musi, Alhassan, Luis Phelipe, Miculescu, Ștefănescu, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.